Tuesday, 1 October 2013

::Jom Kudap2...

AssaLamualaikum
Hari Mood sangat lemau+idea pun kering. 
Petang ni terasa nak update minuman petang ku.
Korang minum apa petang ni? 
(nampak sangat takde idea, tu yang tanya. Haha!)
WasSaLam^_^

12 comments:

  1. hehehe...drpd orang yg tak update2 ni..hehe

    ReplyDelete
  2. Petang ni minum separuh cawan teh tarik dgn roti sapu tuna...:)

    ReplyDelete
  3. Bila dah minum susu dtglah idea tu Atie ehe ;)

    ReplyDelete
  4. Sedap bah itu. Hehehe tapi tu roti apa kuning tu?

    ReplyDelete
  5. sedapnya susu coklat.. mana dapat tu siap ada lambang satu malaysia? tak pernah tengok ni.. jakun betul.. kikiki..

    ReplyDelete
  6. kadang2 memang idea dah buntu... tapi kenangan minum petangpun penting gak tau...

    ReplyDelete
  7. wow susu coklat.. sukenya anna..

    ReplyDelete
  8. br 1st time tgk susu 1 m'sia..hehe

    ReplyDelete
  9. Sekali tengok mcm sponge basuh pinggan kek tu Atie hehe... Okje jarang minum petang kalau kami anak beranak kat rumah ni Atie...kecualilah ada cik abe...

    ReplyDelete
  10. laa...susu 1M pun ada..tak pernah tgk..kalau kotak pensel 1Malaysia ada la...

    ReplyDelete
  11. Wow susu 1Malaysia....nda pernah lagi aku jumpa ni Atiey....:D

    ReplyDelete
  12. nda pernah lagi minum susu ni aTie..kalau susu sekolah tu pernah lah..anak2 bagi sy minum hehehe

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..