Wednesday, 23 October 2013

::Wordless Wednesday #40...oh! 5S.

AssaLamualaikum
Lewat bersiaran. Memang amat penat! Nak BW pun tak sempat. 
Selagi tak habis penilaian 5S ni memang sengsara lah. Haha!
Ini hasil sudut 5S kami. Yang lain2 ruangan nanti aku bagi tunjuk juga ya.
OK kah ni?? Haha! Hasil tangan kreatif staff opis kami juga. 
Mo buat benda alah ni pun berkurun.
Bersengkang mata juga team member menghias & mengemas sudut2 di opis ni.
Doakan penilaian 5S kami lulus:)
WasSaLam^_^

18 comments:

  1. Lawa dan kemas...semoga lulus dalam penilaian 5 s tu nanti ya :D

    ReplyDelete
  2. 5 S bermaksud 5 sengsara yer.
    Hehe. Apapun hepi wednesday buat atie

    ReplyDelete
  3. Walau letih dan penat tapi kalau hasilnya cantik puas Atie.

    ReplyDelete
  4. Sempat lagi buat replika pensil tu Atie....

    ReplyDelete
  5. kreatif gak,siap pensil beso seketul.hehe

    ReplyDelete
  6. errr..terus rasa xsedap badan tengok 5s ni..hahahahah

    ReplyDelete
  7. Berbaloi tuh atie wpun penat sebab hasilnya mmg cantik..nanti blh tengok sll kan..:)

    ReplyDelete
  8. Cantik Dan kemas tersusun Atie.. InshaAllah lulus tu ;)

    ReplyDelete
  9. cantik dan kreatif sangat. kat office saya ni pun tgh sibuk buat 5s.

    ReplyDelete
  10. Ok bah tu...kreatif...all the Best buat Atiey & team..^^

    ReplyDelete
  11. Cantik sudut 5 s ni..kaler pon sangat ceria!

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..