Thursday, 31 October 2013

:: Main Game Candy Crush?...

AssaLamualaikum
Korang main tak game Candy Crush? Haha! mesti ramai dah tak layan game2 ni kan. Aku plak mula terjebak dengan game Candy Crush sejak kebelakangan ni.
Dalam 1 hari mesti ada main. Sama ada guna Laptop atau HP. Hihi! bahaya jugak kan.
Tapi tak lah sampai tahap ketagih ya.
Jumpa gambar-gambar ni di FB. Hihi! 
Sampai tahap kena hantar ke Rehab untuk atasi masalah ketagih game Candy Crush ni. 
Info lanjut tentang ni boleh baca DI SINI
Tak layan sangat sebenarnya game2 ni, tapi bila dah boring sangat buka juga lah. 
Main game ala kadar. Hehe!
*sekarang baru level 58*
WasSALam^_^

16 comments:

  1. saya layan masa saya betul2 bosan x de menda nak buat he3

    ReplyDelete
  2. Tak main. Sbb tak nak terjebak ☺☺

    ReplyDelete
  3. layan jugak bila dh bosan tahap dewa ni tp xde lah sampai ketagih..hehe..

    ReplyDelete
  4. zee langsung takde level...kahkahkah...

    ReplyDelete
  5. huhuhu..melampau lah kan kalau sampai kena hantar kat pusat rehab..hihihi..aida main jugak dulu..tapi sekarang dah bosan..hhuhuh

    ReplyDelete
  6. Dh uninstall dh... bosan plak lma2 main...

    ReplyDelete
  7. Ader gak main time boring2 best gak layan..

    ReplyDelete
  8. xpenah maen lagi. tengok rmai sgt yg maen game nih. so, sy amk lngkh berjaga2. HAhaha.

    ReplyDelete
  9. Terjebak juga :) sampai kena usik dgn AI ;) zikir sambil main :)

    ReplyDelete
  10. Dulu main ari2..skrg x lg..hihiii

    ReplyDelete
  11. Mula2 ketagih juga main benda ni atiey...sekarang ni dah jarang2 main....:D

    ReplyDelete
  12. akak try juga main..pas asyik kalah je...malas arr nak main dah..hahah..strees

    ReplyDelete
  13. Okje rajin gak main CR ni bila boring tunggu TLBD balik sekolah tu Atie... tp tak lepas lepas level 23 hehe

    ReplyDelete
  14. dah lama tak main ni.. pernah jugak ketagih dulu jap.. tak sempat masuk rehab.. hehehe..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..