Monday, 21 October 2013

:: TQ Kak Izan - Mama Mia...

AssaLamualaikum
Dapat hadiah lagi dari teman blogger yang dikasihi. Dapat hadiah ni sebab komen kat entry Kak Izan DI SINI. Kak Izan @ Mama Mia yang cute! Mia Hello Kitty. Hehe!
Suka baca entry Kak Izan terutama tentang Mia yang comel. Terima kasih banyak Kak.
InsyaAllah akan digunakam untuk memasak nanti.
Tak pernah cuba masak hitam ni. Tu yang teruja nak masak nanti. Mesti sedap kan?
Jauh terbang dari Bumi Semenanjung. 
Tu yang terlambat sikit sampainya kena rentas laut lagi. Hehe!
WasSaLam^_^

21 comments:

  1. dapat percuma mmg la best..nt dh masaka jgn lupa tayang sini buat sy terliur.hehe

    ReplyDelete
  2. Wahh.. pasti sedap ni... sy pun tak pernah cuba

    ReplyDelete
  3. Belum pernah cuba rempah mama Mia ni. Nak masak apa nanti atie

    ReplyDelete
  4. Wah....tahniah Atie..... petang ni sure masak daging masak hitam nikan heehe

    ReplyDelete
  5. as salam atie, mmg best rempah mama mia nie..puas hati..

    ReplyDelete
  6. Tepat masa Izan bagi tu Atie. Boleh masak daging korban..

    ReplyDelete
  7. tahniah yer & maaf lambat terjah semula, kebusyan & kesihatan adik x mengizinkan lately !

    ReplyDelete
  8. Tahniah Atie... masak lebih sikit boleh hulur kat akak nanti ;)

    ReplyDelete
  9. nice blog dear.....blogwalking,jemput follow blog saya ye...http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. acik teringi nak beli ni atie..tapi tak email lagi

    ReplyDelete
  11. Tahniah Atiey....jauhnya rempah tu terbang dari seberang laut ye...hehe

    ReplyDelete
  12. wah, bestnyaaa... nanti postkan sikit kat anna k :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah Atiey..pasti sedap tu..nanti post lah kat blog bila dah masak.. ^^

    ReplyDelete
  14. tahniah......lepas nie boleh masak hitam daging korban hari tu he heee.....

    ReplyDelete
  15. wah...dapat rempak masakan lagi...bess tu..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..