Saturday, 5 October 2013

:: Sabtu @ Opis again-2...

AssaLamualaikum
Hari ini terpaksa turun ke opis. Kami ada projek mengecat semula ruangan opis. Sempena 5S lah konon. Erm! tinggalkan budak tumpis di rumah bersama pengasuh. Kalau bawa nanti kang banyak plak karenahnya. Silap-silap Ibu tak dapat  menolong. Hehe. 
Korang buat apa hari ini??
Happy Weekend ya!
WasSaLam^_^

16 comments:

  1. Selamat bekerja kak... Sy berkesempatan bercuti sabtu kali ni... :-)

    ReplyDelete
  2. Akak lepak jer kat rumah..selamat bekerja ya dan selamat berhujung minggu...

    ReplyDelete
  3. saya pun bekerja hari ini...blogwalking...http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. rajin gila ofis akak ni wat 5s..hahaha...

    ReplyDelete
  5. rindunya nak buat 5S.. :') dlu time praktikal gitu2 lah kerja saya.. hehe..
    harini kat lebri ja.. siapkan laporan! :D

    ReplyDelete
  6. Happy weekend Atiey & selemat mengecat.. :)
    Hari ni duk rumah jer melayan si anak dara..

    ReplyDelete
  7. oh ciannyer abg pa'e kena tinggal..hrp2 tak nanges nanti..takperlah atie, esok leh relaks ngan family plak kang inshaallah

    ReplyDelete
  8. selamat bekerja dan berhujung minggu...

    ReplyDelete
  9. rajinnya aTir turun opis..ciannya si pa'e..nda pa aTie esok ada masa utk si encem boy tu..;)

    ReplyDelete
  10. 5s tu apa ye. Akk cuti hr sabtu. Slmt bekerja

    ReplyDelete
  11. tak bestnya kena kerja hari minggu kan. tp apa nak wat dah tugas..

    ReplyDelete
  12. sy sabtu pun kerja..:) selamat ber 5s ye..semangat!

    ReplyDelete
  13. Banyak betul aktiviti office Atie kan....tak bising ke babah Pa'e tu?

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..