Thursday, 24 October 2013

::Si Mata Besar & Masyam+ Ibu yang selalu Letih...

AssaLamualaikum
Penat belum hilang! Lesu nya rasa badan. Balik dari kenduri anak buah di Tawau tu, rasa sakit2 dada plak. On Off hingga hari ini. Ya Allah! takutnya. Sakit apa plak ni. Dugaan.!Di sambung plak dengan kesibukan 5S kami ni. Memang hari-hari letih. Dah beberapa kali Sabtu pun datang opis juga. 
\
Si mata besar yang ngantuk!
Muka masam, tak mau di ajak bergambar:)
Masa dengan budak tumpis tu pun  makin terhad. Kesian dia, balik kerja aku dah letih. Rasa katil  dah memangil2. Budak tu pula siap ajak " temankan abg Pa'e main bah Ibu". Aduh! kesian dengar. Babah siap pesan, layan lah anak tu kejap. Dus! rasa bersalahnya! Maafkan Ibu ya Nak!
Lepas kita spend masa together2:)
Tajuk N3 ntah apa2. Haha!
WasSaLam^_^

23 comments:

  1. kalau rasa sakit lagi...jumpa la doktor check..moga atie sihat..

    ReplyDelete
  2. Siannyer working mom nie..abg pa'e pun sunyi tuh takder kawan..tunggu ibunya balik..
    kerja, kerja jugak atie..rest pun jgndilupa yer..

    ReplyDelete
  3. atie, tu la kita ekk ibu bekerja. apa yg atie rasa tu, itula perasaan aida bertahun tahun kebelakangan ni. anak anak da besar, masuk sekolah, lagi la perlu perhatian :-( now izzat pun da cerdik, lagi la masa tu amat terhad utk setiap anak... hmmmmm sentiasa cuba bagi masa berkualiti utk mereka kan?

    ReplyDelete
  4. Jumpa doktor lah Atiey..moga takde apa2 yg serius..alolo cian Pa'e...takpe..ibu buat tu semua untuk Pa'e juga..~

    ReplyDelete
  5. mesti rindu nak main-main dgn ibu ya...

    ReplyDelete
  6. kesian ye. Anak2 masa kecil .. kawan tak ramai, sbb tu diorang suka mak ayah temankan. Dah besar nanti masa kawan dah ramai, mak ayah dah x perlu lagi. Renungkan..

    ReplyDelete
  7. Kesian abg Pa'e…..xpela atie, kita korbankan sikit penat utk masa depan anak. tapi kalau dah rasa tak sihat better bt further check up. take care sis

    ReplyDelete
  8. Kalau dah letih biasalah Atie dalam kepala asyik ingat katil aje kan.
    Tapi kesian juga Pa'e dia tak faham lagi. Ajak aje dia main kat bilik..

    ReplyDelete
  9. Kesian pa'e..xpelah nnt atie cover blk erk masa tu.. :)

    ReplyDelete
  10. tunggu ye pa e..tunggu ibu tak sibuk..

    ReplyDelete
  11. salam...lme x singgah cni..hehe

    ReplyDelete
  12. hujung migg nnt main yer ngan abah n ibu..cian dia xder kawan ker

    ReplyDelete
  13. tu la kan. anak anak ni teruja je menunggu kita balik kerja. kita pulak letih . tak terlayan.

    kekadang rasa hutang masa ngan dorang tu tak berbayar bayar lagi

    ReplyDelete
  14. siann mak jugakklk,nape X soh pa'e tuh urut2 bakang makk.,ahHKs

    ReplyDelete
  15. Siannya atie. Tak gi klinik ker? Kerja...kerja juga. Kesihatan kena jaga. GWS.

    ReplyDelete
  16. pa'e.. jom maen dgn kkak.. :D

    ReplyDelete
  17. Alahai siannya..kesian kat ATie..kesian kat pa'e..aida faham perasaan letih tu macamana..aida pon penah rasa ..tapi what to do kan..memang kena amik supplement kot uktuk tmabahkan tenaga..so dat anak2 pon ter layan..

    ReplyDelete
  18. Tu belum 2 ke 3 orang anak tu Atie

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..