Wednesday, 9 October 2013

::Random Picture Pa'e-2...

AssaLamualaikum.
Lagi random picture dari my bujang Irshad a.k.a Pa'e. 
Suka sangat mengimbas gambar-gambar dia ni. 
Pelbagai karenahnya. Penghibur hati bah! :)
Photo-photo dari Instagram Ibu Pa'e. 
Penuh dengan picture Pa'e sahaja:)
Mari saling follow di Insta : ATIE3101.
WasSaLam^_^

17 comments:

  1. bergaya yuuu ngan spec itam..
    takleh nak follo ler atie..zee ni instagram pon takde..
    ketinggalan jaman..hehe

    ReplyDelete
  2. encem abg pa'e nie ..pandai bergaya..
    takder instagramlahatie..hehe

    ReplyDelete
  3. noe x ada pun acc instagram atie..x per...atie upload je kt sini...hehehe...kecik lg dh pandai bergaya...jadi abg encem nanti ni..

    ReplyDelete
  4. Sekali pandang, muka Pa'e nie sama macam muka akak. Hehe. jgn marah kak :) Peace!

    ReplyDelete
  5. ensem anak ibu sorang ni....

    ReplyDelete
  6. bukan main bergaya dgn spek itam tu.. hensem :)

    ReplyDelete
  7. hensemnya berkaca mata hitam ^_^

    ReplyDelete
  8. Smart Irshad dengan cermin mata hitam, bergaya nampak,nak kemana tu ? :-)

    ReplyDelete
  9. gambar atas tu kacak sungguh abang pae,yg bawah tu kemain bergaya dengan peace dia.comel!hehe

    ReplyDelete
  10. peace yo..hehehe..aTie semakin besar semakin ecnem Pa'e ni..nda dpt memfollow ni aTie..nda ada Insta..kasian kan hahaha...

    ReplyDelete
  11. Pandai bergaya, macam2 ragam anak2 ni.

    ReplyDelete
  12. Macho man.....encem Pa'e pakai spek tu.....

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..