Saturday, 9 November 2013

:: Ceria..Ceria..Ceria lagi...

Assalamualaikum
Sabtu datang lagi! You all buat apa hari ni?? Aku dan Pa'e di rumah sahaja. Biasalah melayan karenahnya sambil layan kartun dan segala cerita di Astro Ceria. Seharian lah jawabnya. Haha!  Sabor je lah! Janji dia happy..Sambil-sambil tu boleh makan cekodok bawang & ikan bilis. Cecah sambal ataupun sos. Pilih jak. 
Sarapan favourite di hujung minggu:)

WassaLam^_^

14 comments:

  1. ni pon cukup sedap atie..
    selamat berhujung minggu..

    ReplyDelete
  2. sedap tuh atie cekodok cicah sos..selamt lepak2 ujung minggu ngan anak bujang yer..

    ReplyDelete
  3. Peberet akak dan anak2 jugak ni..hari Sabtu mmng banyak kerja nak di buat..rutin biasa bagi s/rumah..hehehe.

    ReplyDelete
  4. Pagi tadi kakakingat pun nak buat cekodok macam Atie tapi sayang nasi sejuk banyak jadi buat nasi goreng. Kakak kerja half-day hari ini..

    ReplyDelete
  5. menu ulangan kami sekeluarga gak ni atie….heheh mmg xpernah jemu.

    ReplyDelete
  6. selamat ujung minggu.. peh.. peh.. sodapp.. kalau kami menu selalu cucur udang. hihi

    ReplyDelete
  7. Happy weekend Atiey...

    Sedapnye.. lama tak makan cekodok ni.. kalau kat kampung mak selalu buat...

    ReplyDelete
  8. ulalala sedappp tuuu :D selamat berhujung minggu kak ^^

    ReplyDelete
  9. Selamat berhujung minggu Atiey! sedap bah ni cekodok cicah sos cili hehe

    ReplyDelete
  10. Wuishhh sedap sangat ni sarapan u guys :D Pa'e la paling happy yer, dapat manja dengan ibu. Have a nice weekend ahead ;)

    ReplyDelete
  11. waaa lama la bella tak makan cucur ni. nak buat sendiri malas haha buruk perangai betul

    ReplyDelete
  12. wah...kecur air liur...sedapnya...

    ReplyDelete
  13. terliur tgk..mcam nak mkn jee...hihi..mula la nafsu mkn membuak2 ni..hihi...

    ReplyDelete
  14. Semalam OKje baru buat cengkodok ikan bilis Atie.....mmg lazat hehe

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..