12.11.13

::Random Picture Pa'e 4...

AssaLamualaikum
Gambar anak bujang lagi nak diabadikan di sini. Sebagai kenangan buatku. 
Tak tahu lah bila besar nanti malu plak dia bila tengok. Hehe! 
sabor lah nak, layankan aja minat ibu mu ini :
Bila suruh teka sapa ini: pandai dia ckp "abg Pa'e lah Ibu"..
Happy lah tu dapat susun tingkek2 tu :)
Jalan2 cari makan. Ibu pun nak enterframe. Haha!
Bila bercakap sekarang ni akan banyak persoalan " kenapa, kenapa, kenapa Ibu??"
Sedia mental hari-hari. Hihi.
Mai follow insta kita : ATIE3101:)
WasSALam^_^

30 comments:

  1. happy go lucky je pa'e ni.. :)

    ReplyDelete
  2. seronok je tengok pa'e .... happy boy

    ReplyDelete
  3. anak tengah membesar atie..banyak curiosity nyer nak tahu kenapa2 tuh ..belum lagi campur apa nie apa tuh..heheh mak takleh nak preoccupy otak jwbnyer lah..

    ReplyDelete
  4. alamak takde insta la..hukhukhuk..

    ReplyDelete
  5. bujang kak tie.. c paie...

    ReplyDelete
  6. nanti bila pae dah bujang boleh la tunjuk kat dia hasil coretan ibu masa pae kecik..hihi..niesa dah follow!hee.. :)

    ReplyDelete
  7. Comel.. Ikut muka Atie lah Pa'e nie...

    ReplyDelete
  8. Betul tu atiey.....mo sedia jawapan banyak2 sebab konpem dorang akan tanya soalan bertubi2...hehe

    ReplyDelete
  9. Siap peace lg kak. :)

    ReplyDelete
  10. Anugerah terindah..seronok jer layan kerenah anak2..^^

    ReplyDelete
  11. Comey pae..muka macam akak la.. :)

    ReplyDelete
  12. Kadang2 rasa letih nak mejawab bila time penat sangat banyak2 tanya hangin juga mak tapi tulah namanya mak sabar jelah.

    ReplyDelete
  13. suka bila dier buat gaya peace tu hehehe

    ReplyDelete
  14. peace abg Pa'e. be a good boy ok. :D

    ReplyDelete
  15. brapa da umo pa'e ni kak? mesti dia hepy pic dia diabadikan kat blog ibu tcinta =)

    ReplyDelete
  16. kena pesan kat anak-anak juga...
    tengok blog mama ni...
    alahai comelnya abg Pa'e ni...

    ReplyDelete
  17. Hihihi..sebijik perangai anak saya...Mmg peringkat umurnya ..perkembangan begitu...akan banyak bertanya...:)

    ReplyDelete
  18. Nanti Pa'e besar, mesti dia seronok tgk gambar2 dia masa kecil… mcm anak2 saya skrang ni, suka sgt tgk muka mereka masa kecil

    ReplyDelete
  19. kenapa kenapa kenapa, payah kan nak jawap, nak menipu pun tak boleh, so layankan ajer la.

    ReplyDelete
  20. besa dh dia.. nnt blh la dia tgk mcm2 pic & mimik muka yg dia buat kat blog ibu :)
    smoga membesar dgn baik abg pa'e!

    ReplyDelete
  21. allalalala...tomel anak ibu ni...

    ReplyDelete
  22. Tak pe le Atie..... nak tempek gambar sapa lagi kalau bukan anak sendiri ye tak?
    Sure Si tumpis suka......penuh blog ibu ngan gambar dia....hehe

    ReplyDelete
  23. handsome anak ibu ni..Bila nak bagi Pa'e adik ni ibu?kata Pa'e bermonolog dalam hati..hihih

    ReplyDelete
  24. bagus dia byk tanya tu atie...noe x ada instagram :)

    ReplyDelete
  25. alahai betul la... tang nak menjawab tu yg letih... adeh...

    ReplyDelete
  26. ANAK BUJANG SEORANG NI MMG LA PERMAAI HATI BUAH JANTUNG IBU..PANDANG DARI SUSUT MANA PUN COMEL PAE NI TAU

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..