Wednesday, 20 November 2013

:: Lawak Petang 14...

AssaLamualaikum
Tergelak sorang-sorang tengok gambar ni. 
Kalau betul-betul terjadi memang doktor yang menyambut bayi tu akan tercengang tahap gaban! haha! 
Hantu Facebook! Kihkihkih.
Just kidding di petang Rabu ini!
WasSALam^_^

26 comments:

  1. kaki update status ne..tak kira tempat...

    ReplyDelete
  2. Heheh.. Fb ians tegarrr... haha

    ReplyDelete
  3. Hahaha biar betul mummy tu... Tak sabar nak update FB ;)

    ReplyDelete
  4. addicted sgt dgn FB yeee..haishhhhh....seb bek bersalin x kuaq muka buku..muahaha..

    ReplyDelete
  5. hehehe..kureng asam punyer mak..sib baik bkn blogger tuh..:)

    ReplyDelete
  6. hehehe...kena sub kan kat husband la. skrng ni bersalin pun video kan..

    ReplyDelete
  7. Tgk fb hari hari pun bosan. Mb sbb fb tru fon je kot. Klw kat pc tu screen besar. Puas mata memandang

    ReplyDelete
  8. ada ker real life story lagu ni, am not surprised.

    ReplyDelete
  9. dah mcm bosan tengok FB skrg tp kalau dah hantu FB x mustahil jadi mcm dlm gmbr tu

    ReplyDelete
  10. Haha....dah tengok dah kartun ni....
    Tulah kan Atie dahsyat sungguh penangan FB ni

    ReplyDelete
  11. Makan facebook, tdo facebook n beranak pun facebook.. Gila sangat dgn FB . Hehe

    ReplyDelete
  12. salam atie ..
    memang ada yg buat gitu kan ..
    klu tidak pasti tak dikata ..

    ReplyDelete
  13. kalau smpai tahap lagu tu, mmg sah hantu FB.. ekekekke

    ReplyDelete
  14. Hehe.. Mmg pengguna fb tegar nih...

    ReplyDelete
  15. hahaha.tak pa
    tp tak yah la angkut laptop skli.

    ReplyDelete
  16. manusia zaman laman sosial nk wat cmna kan.haha

    ReplyDelete
  17. hahaha..terheran kalau zaman sekarang..lahir2 je terus masuk fb muka baby..hihi

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..