Thursday, 21 November 2013

::Keyword PIlihan #8...

AssaLamualaikum
Sekali lagi N3 tentang keyword. Keyword ini adalah hasil carian minggu lepas. 
Ada juga orang search blog picisan ku ini. Antara yang dicari adalah :
*Carian "korang cuti sekolah 2013 kat ne" tu macam lucu plak. Hehe! 
OST Teduhan Kasih tu masih digemari walaupun drama tu dah lama berlalu.
Apapun aku tetap gembira bila berblog. Menambah kenalan alam maya dan sedikit sebanyak memberi ilmu pengetahuan tentang pelbagai bidang:)
WasSALam^_^

21 comments:

  1. TIDUR DENGAN LENGAN SUAMI TU,AUMMM..HIK

    ReplyDelete
  2. mcm²...hahaha..eh, entri tidur berlengankan suami pon akak ada gak...kekeke..

    ReplyDelete
  3. hhahahhaaa....korang cuti skolah 2013 kat mane...ne mesti tengah cari tempat2 melancong ne..

    ReplyDelete
  4. salam kenal kembali atie..wahh jauhhh saaaanaaaa... i follow..
    i like perbezaan mentega dgn majerin .. hehhehehe

    ReplyDelete
  5. hahaha..nak tergelak tgk keyword korang cuti sekolah 2013 kat ne tu

    ReplyDelete
  6. tidur d lengan suami? amboii.. Hahaha.. dorg mo bercuti d LD kali tu, tempat bersejarah la katakan. haha

    ReplyDelete
  7. Teduhan kasih kan Top. 2 la org cari walaupun dah berlalu..

    ReplyDelete
  8. salam kenal dan singgah sini.. keywords kt dlm nuff kadang2 byk yg lucu

    ReplyDelete
  9. Ada jugak org search tidur di lengan suami ek. Hehe...

    ReplyDelete
  10. hahaha macam tu pun ada, nak ajak u cuti sama ker apa.

    ReplyDelete
  11. dah lama tek tengok keyword trafic kat blog..heheh..takt ar ape yang di carik... :)

    ReplyDelete
  12. lucu je carian dia tu.hihi
    teruskan menulis kak

    ReplyDelete
  13. ye la.. duk tanya cuti kat ne tu nak ikut ke?

    ReplyDelete
  14. hahhaha..macam-macam yang di carinya..macam blog aida pulak,keyword nya sama je sejak dua tiga minggu lepas..huhuh

    ReplyDelete
  15. haha mentang2 dh cuti sekolah sibuk je nk tahu bercuti dimana ye..

    ReplyDelete
  16. ada jugak ea org google search korang cuti sekolah kat ne..hihi

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..