Sunday, 24 November 2013

:: Mommycha 1st Giveaway...

AssaLamualaikum
Dah berkurun juga tak join Giveaway ni. 
Tertarik dengan GA daripada kawan blogger MOMMYCHA
Tu pun tertengok kat blog Mommy AqilMedina

Moment ibu dan anak memang indah! :
Saat pertama kali bawa Pa'e ke office demi tugas.
Saat pertama kali Pa'e melihat wajahnya di kamera Laptop Ibu.
Dapat ku lihat keterujaannya. Walaupun gambar lama, still LOVE this picture :)

Klik SINI untuk join dan mengetahui syarat-syaratnya. 
Hadiah-hadiah yang superb menanti anda!
WasSaLam^_^

13 comments:

  1. selamat bersegmen atie..
    memang nampak excited pa'e tgk webcam yer kat pc ibu..hehe
    sebenarnya semua momen ibu n anak adalah indah2 belaka kan atie..:)

    ReplyDelete
  2. good luck.
    akak, kalau tak da anak, boleh ke join.tepek pitcher dgn anak sedara

    ReplyDelete
  3. Good luck Atie, wieee abang Pa'e tak banyak berubah kan muka dari kecik, tapi makin besar ni makin hensem of course.

    ReplyDelete
  4. hehe..excited dia tengok camera.
    giveaway ne hnya utk yg ade anak je..huhu

    ReplyDelete
  5. Ibu insan mulia :)

    Lama dah ni tak join GA ni, hmm...

    ReplyDelete
  6. mmg comel gambar tu.. suka sgt tgk...

    ReplyDelete
  7. goodluck sis!comel nya pae masa kecik...hihi

    ReplyDelete
  8. Comel ja pae masa kecik..bulat mata...hihihi
    btw semoga berjaya atiey :)

    ReplyDelete
  9. Alahaii Atie..siap buat link ke blog kita lagi..terus terharu rasaa..tahnk u ATie n gud luck dear..Semoga menang dan gampar tu Pa'e sangat comel!geramnyaaa...hihhi

    ReplyDelete
  10. hi dear tq tau join.
    mommycha sgt lah berbeso hati.
    alahai comeynye gambar baby :)
    nak tium skett..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..