Wednesday, 13 November 2013

::Hari Yang Di Nanti Telah Tiba - Penilaian 5S...

AssaLamualaikum
Hari yang kami nanti telah tiba. Hari ini ialah hari penilaian 5S untuk kami semua. Berdebar-debar ! Moga semuanya dipermudahkan. Penat selama ini kami harapkan berbaloi. AMin! Pihak MAMPU  datang untuk menilai hari ini dan esok. Mereka nilai secara rawak tau! kalau unit kami kena, erm mau nya tak takut. Kang ditanya tak boleh jawab, hah! macam mana tu. Haha! Bersiap sedia je lah ni!
Ruang menunggu- Masa Internal Audit OK lah jugak:)
Carta & aktiviti :)
Pantry kami:)
Ruang pejabat- Sedikit serabut dengan wayar-wayar:)
 Cara penilaian : mereka akan pilih mana-mana unit yang mereka rasa nak audit. Pilihan secara rambang. Tu yang tak boleh nak jangka! adui! seram sejuk satu opis. Haha! 
Doakan kejayaan kami ya :)
WasSALam

30 comments:

  1. semoga berjaya... da lama buat persediaan, bole lepas ni...

    ReplyDelete
  2. Semoga usaha yg dibuat berbaloi Atie.. All the best :)

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya sis! chaiyok!

    ReplyDelete
  4. salam atie..takyah risau lah..k zu tgk semuanya kemas dan teratur semuanya..

    ReplyDelete
  5. selamat berjaya atie...nampak elok jer semuanya..inshaallah beres tuh...hehe

    ReplyDelete
  6. insyaallah....boleh tu.....nampak kemas & cantik je.....

    ReplyDelete
  7. Waa kaklo dah nak dinilai ni gerenti kemas n tersusun...Ofis kite org br jer nsk ber 5s..

    ReplyDelete
  8. Atie.... esok lusa kalau menang jangan lupa belanja OKje hehe...
    Tapi betullah Atie walaupun hanya audit 5S je tapi rasa macam nak tunggu result anak pereksakan hehe

    ReplyDelete
  9. mugo2 berjaya tuuu makk.,ehHEe

    ReplyDelete
  10. gd luck, moga dipermudahkan semuanyer yer

    ReplyDelete
  11. berdebar menanti keputusan yup juga...
    moga berjaya semua....

    ReplyDelete
  12. Wahh..gud luck Atie..semoga terpilih dan menjadi yang etrbaik..Amiin!

    ReplyDelete
  13. 5S tu ape atie?? apa2 pun gud luck k..

    ReplyDelete
  14. wah.. semoga berjaya yer.. dulu.. masa keje team.. ade gak 5S. Tp selalu dpt yg tercorot. pasal semua kepala gila2. mude remaje gitu tym tuu.. hahaha

    ReplyDelete
  15. 5S ni semangat masa membuatnya utk mendapatkan penilaian tapi nak maintain...huh! teramatlah payahnya. Semoga anda xseperti saya ye... Good luck!

    ReplyDelete
  16. Semoga berjayaaaaa....

    #salam kenal dan done follow awak :)

    ReplyDelete
  17. kalau dulu pun saya selalu doa biar tak terpilih bila audit rawak mcm tu… hihihi
    btw, good luck… semoga berjalan dengan lancar :)

    ReplyDelete
  18. semoga berjaya, jenis rawak gini yg buat dup dap tu kan.

    ReplyDelete
  19. Salam kenal Kak Atie! Jalan2 sini tambah kenalan baru.. #552
    Ujung tahun ni macam ni memang seram sejuk kan nak kena audit.. Huhu.. Mieza dulu pernah jugaklah merasa.. Tapi takdela seram sangat sebab bukan staf permanent.. Hehe..
    Mieza Suri Shaklee

    ReplyDelete
  20. Semoga semuanya berjalan lancar kak... Gud luck !

    ReplyDelete
  21. gud luck..rasa macam kat asrama plak.setiap hujung minggu warden datang check bilik bersih ke x

    ReplyDelete
  22. salam atie ..
    harini pun aby kt hsp CH ...
    melayan kerja kt sana ..
    semoga atie berjaya dgn cemerlang

    ReplyDelete
  23. semoga semuanya berjalan lancar yea akak.

    ReplyDelete
  24. kalau dah buat 5S confirm opis lebih selesa, sebab kemas dan teratur... moga sukses ya unit2 yg diterjah tu.. heheh

    ReplyDelete
  25. MACAM MANA KEPUTUSANNYA ATIE?KALAH MENANG TAK PENTING OPIS DH CANTIK..:)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..