Saturday, 23 November 2013

:: Kasut Tinggi - Ada Berani??..

Assalamualaikum
Anda peminat kasut tinggi?? Ketawa guling-guling bila tengok gambar ini:
Hahaha! Ada berani nak cuba pakai?? Just Kidding!
Selamat berhujung minggu pada kawan-kawan semua. 
Keman hari ini? mesti bawa anak-anak yang cuti sedang sekolah kan?
Walau kemana pun, sentiasa lah jaga keselamatan diri & anak-anak ya :)
WasSALam^_^

17 comments:

  1. Hahahaha....dulu peminat tegar high heels 3 inci...sejak dh tua ni, selesa pakai fled shoe jeee...kekekeke...

    ReplyDelete
  2. hahahaa...tak sanggup cik pakai..

    ReplyDelete
  3. ni betul2 berkaki ayam. hahaha

    ReplyDelete
  4. haha sabo jer la..tp tumit macam best je,balance berkaki ayam.haha

    ReplyDelete
  5. Tia la sia berani bah ni. Huhuhu papa JJ kerja today, I malas la nak kuar bersejukan only with JJ, tapi kesian jugak JJ.

    ReplyDelete
  6. hahaha..mmng tak sanggup nak pakai....

    ReplyDelete
  7. Hadoiii...pakai tuh berani cuma takut kena gelak n kejar ngan ayam jer..mintak balik kaki dier..heheh
    ujung minggu kami bersantai jer kat umah..makan puas2..hehe

    ReplyDelete
  8. kaki ayam mana pulak yang dipotong ni..tak sanggup la SB nak guna..hihi

    ReplyDelete
  9. Akak memang x suka pakai kasut tinggi hehe

    ReplyDelete
  10. mmg cari nahas lah kalo pkai kasut tu.. Hahahah

    ReplyDelete
  11. hi hi i
    comfirm tak sakit kaki kan
    tak pi mana pon.smlm tlg adik ipar angkat brg.
    dia pindah rumah.hari ni relaax je

    ReplyDelete
  12. Hehe.. Ternmpk gmbr ni kt fb.. Mmg klkar kn.. Ni bru btul2.kaki ayam..

    ReplyDelete
  13. ada brani ka nak pakai kasut tinggi mcm tu..hehe..

    ReplyDelete
  14. kena pakai custome sekali ni..haha

    ReplyDelete
  15. hahahah..lawak betul kasut ni...epic gile..mau tercabut terus kalau aida pakai..hihih

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..