Saturday, 16 November 2013

:: Sabtu @ Office again - 3...MS-ISO

Assalamualaikum
Hari ini ke opis lagi. Huhu! Ada tugas yang mau disiapkan. Setelah habis dengan Penilaian AUDIT 5S kini kami berhadapan dengan satu lagi Audit MS-ISO. Adui! tak habis-habis kan dengan audit bila hujung tahun ni. Memang tak senang hati bila tak habis audit. Harapnya audit akan berjalan lancar. MS-ISO ini akan bermula pada 18hb-22hb/11/13. So, tiga hari ni adalah hari-hari terakhir menyiapkan apa-apa dokumen yang patut. 
Tinggal lah budak tumpis tu di rumah. Plan nya half day je kot kalau sempat siapkan kerja. Isnin nanti takdelah serabut sangat bila masuk opis.
*Happy working bagi yang bekerja juga hari ini:)
WasSALam^_^

18 comments:

  1. masa audit la masa yg paling serabut niesa rasa..hihi..pernah mengalami masa praktikal dulu..selamat bekerja kak atie.. :)

    ReplyDelete
  2. happy working atie..sama la kita kena kerja..
    bab audit paling tension..nak plak kalo company ada ISO..sib baik tempat zee takde ;)

    ReplyDelete
  3. Okje yg baca ni pun rasa Atie macam bizi je dari hari tu....tak habis habis auditnya....kesiannya Tumpis dan Kuling hehe....
    Insyaallah menang tu dan tak de NCR...

    ReplyDelete
  4. Selamat bekerja Atie... pekerja dedikasi ni ;)

    ReplyDelete
  5. Kakak pun half-day hari ini Atie. Pukul 12 nanti kakak baliklah...

    ReplyDelete
  6. selamat bekerja dan selamat beraudit atie..sian pa'e kena tinggal lagi yer..:)

    ReplyDelete
  7. DI PEJABAT SAYA PON SEDANG MELAKSANAKAN 5S.. SEBENARNYA 5S NI AMAT BAIK.. KITA SEPATUTNYA TIDAK AKAN TAKUT DIAUDIT SEKIRANYA 5S YANG DIBUAT DILAKSANAKAN DENGAN BETUL MENGIKUT SEGALA S.O.P, PROSEDUR DAN SEBAGAINYA..

    SECARA PERIBADI SAYA, SAYA LEBIH SUKA BEKERJA DALAM BERSISTEM..

    ReplyDelete
  8. happy sabtuday...selamat menghabiskan keje yang tak pandai habis2 tu...hihihiu

    ReplyDelete
  9. Kalau keje audit ni mmg xpernah abis... goid luck atie...

    ReplyDelete
  10. Salam atie, hepi workimg. Demi mncari rezeki halal, apa peraturan pun kita turutkan

    ReplyDelete
  11. Memang stress bah atiey kalau kena audit2 ni tapi sudah namanya keja kan.....terpaksa buat jak... :D

    ReplyDelete
  12. Kalau dah terpaksa,apa boleh buat bah kan. Balik umah satgi boleh manja puas2 ngan abang Pa'e hehe.

    ReplyDelete
  13. Semoga smuanya bjln dgn lancar. nda habis2 auditnya. Hahaha..

    ReplyDelete
  14. Bertabah jela terpaksa kerja hari Sabtu cani.. Semoga audit berjalan lancar.. =)
    http://miezashaklee.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Nape lah kan.... hujung tahun time cuti sekolah pulak tu, masa ni lah nak busy kan.....

    ReplyDelete
  16. kerja audit ni mmg selalu menghantui kita yg "Saya hanya menjalankan tugas"…. huhuhu

    ReplyDelete
  17. sbtu lepas sy off,tp lemau sungguh satu kerja pun tak jalan.haha

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..