Thursday, 28 November 2013

:: TQ Niesa - Iklan Nuffnang...

AssaLamualaikum
Entry santai di petang ini. Saja nak ucapkan TERIMA KASIH pada blogger NIESA yang sudi membantu ku mengubah kedudukan iklan-iklan daripada pihak Nuffnang. Sebelum ni, dah cuba beberapa kali untuk ubah kedudukan iklan tu tapi asyik tak berjaya. Entah dimana silapnya! 
Haha! (memang kurang ilmu tentang ini semua). 
So, pagi tadi bila baca N3 di blog beliau, terdetik rasa hati untuk bertanya. Alhamdulillah Niesa tak kedekut untuk berkongsi ilmu. Terima kasih banyak-banyak ya sis. Ada umur panjang dan murah rezeki boleh jumpa secara live. Hehe! mana tau niesa nak datang Sabah atau akak turun Sarawak. Boleh jumpa..kan..kan..:)
Kawan-kawan bolehlah terjah blog beliau kalau nak berkenalan ya. 
Orangnya pun memang baik dan peramah.
*Indahnya Ukhuwah, walau tak pernah bersua, tapi terasa amat mesra. LOVE you all!*
WasSaLam^_^

14 comments:

  1. wahhhh....bumi kenyalang tu....nak terjah dia..

    #pssstttt.....kita senegeri bila boleh jumpa ne aaa??hihih

    ReplyDelete
  2. tahniah... hu hu hu....

    p/s mmg kakni sibuk sikit semenjak dua menjak ni. jemput join mini GA.

    ReplyDelete
  3. Kannn ... best dapat membina satu ukhuwah macam ni sesama kita terutama orang Islam :')

    ReplyDelete
  4. Buik yg baik dikenang jugak ni kan....sya pnya nuff pun merata duduk akk..huhu

    ReplyDelete
  5. baiknya Cik Niesa... :D nnt nak terjah.

    ReplyDelete
  6. haha..my pleasure kak atie!wahhh!byk jugak yg dtg blog niesa drpd entry ni..thanks jugak ya..hehe..sama2 membantu mana yg niesa tau.. (^_^) InShaAllah mudahan ada rezeki..

    ReplyDelete
  7. Untungkan Atie...kita berblog ni ramai sahabat alamaya disekeliling kita yg baik hati

    ReplyDelete
  8. alhamduillah
    semoga prsahabatan alam maya ni menjalinkan ikatan yg berkekalan.aamiin

    ReplyDelete
  9. wahahaa..bestnyaa dah ada orang tolong letakkan iklan di tempat yang betul..lepas ni mesti lagi mahsyukk..hihihi

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..