Tuesday, 19 November 2013

::Just Give Me A Reason - Dalam Bahasa Dusun Sabah...

AssaLamualaikum
Entry santai.
Jom layan lagu "Just Give Me A Reason"- nyanyian asal oleh Pink. 
Digabungkan sekali dengan lagu "Aku anak Kampung" nyanyian Jimmy Palikat. Tapi yang ini dalam versi Bahasa Dusun ya! Hihi. 
Mula-mula dengar macam best!
Merdu juga suara Gidong Linog ni. Kreatif lah! :)
Layan. Selamat petang semua.
WasSaLam^_^

18 comments:

  1. huwaa, mmg satu patah pun tak faham… lain terus bahasa dusun ek...

    ReplyDelete
  2. Petang hari layan lagu best jugak Atie..... tapi tak faham huhu

    ReplyDelete
  3. haha..denga mcm best wpn xpaham...

    ReplyDelete
  4. mcm best jek..mcm best jerk..hehe

    ReplyDelete
  5. Haha.. Sedap kak lagu nie... bahasa jiwa bangsa.. :)

    ReplyDelete
  6. ala.... kat laptop sy ni x keluar pape pun... frust!

    ReplyDelete
  7. Lgu feveret ni..dah ada versi2 plak eh..hehe

    ReplyDelete
  8. salam kenal..
    suka lagu pink ni..
    tapi sayang x leh dgr..video tu x leh play..
    mybe lappy saya x suport kot :(

    ReplyDelete
  9. I'd love to hear it tapi JJ duk ada sbelah ni, dia pantang tengok I buka lagu ker apa ker yg utube, nnt dia minta nak tengok katun masha medvid tu, tak dapat I bw lagi.

    ReplyDelete
  10. huwaa ndak faham bha.. try jadi sabahan jap :)

    ReplyDelete
  11. Pakai hp ni Atie...tak keluar gambarnya...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..