Saturday, 2 November 2013

:: Lawak Candy Crush :)

AssaLamualaikum
Happy weekend you all! hari ni ke mana? kami macam tiada plan hari ni. 
Sebab babah kerja. 
Tinggal dengan Pa'e. Melayan karenah nya sambil main Game candy crush. Haha! 
(tapi kerja rumah settle kan dulu bah). 
Gambar di atas bukan melambangkan aku ya! haha! kang mengamuk plak Pa'e. 
Silap2 keluar jurus Ultraman+Power Ranggers nya.Haha!
*Mari layan kartun di astro Ceria. Contoh: Chibi Maruko Chan* hikhik.
WasSALam^_^

19 comments:

  1. hehe...xbrasap la dapur kalau cam gitu kak atie...selamat berhujung minggu kak.. :)

    ReplyDelete
  2. kak atiey minat candy crush?? haha ..slmt bhujung mggu kak :)

    ReplyDelete
  3. haahaha I yg tak pernah sentih game ni pun kadang2 acam tak sempat masa.

    ReplyDelete
  4. apa dia game candy crush tu uncle pun tak tau..tak pernah main pun tapi nampak gaya game tu mmg feveret huhuuu

    ReplyDelete
  5. haha sabo jer la!sy tak pernah main..tp game ni fofuler betul la kan

    ReplyDelete
  6. Hehehe..atie pun minat candy crush jgk yer...tak pernah main wpun ramai yg invite..jgn terlekat sudaaa..hehe

    ReplyDelete
  7. atie....candy crush ni memang berhantu punyer....hahaa... saly pun dh jadik peminatnya....

    ReplyDelete
  8. wa'alaikumsalam kak atie...lama x kunjung sini...waaa..pemain CC yg tegar jugak la ni kan..level brapa dah tu...neesa sangkut d 147..mo sebulan sudah..haha

    ReplyDelete
  9. hehe... mama tgh kmaruk tu.. hehe.. nnt dia bosan bru dia masak.. hehe

    ReplyDelete
  10. Selamat bhujung minggu atie...jgn leka sgt main game tau hihi

    ReplyDelete
  11. sama la -) arini pon tgl rumah sorg2 hubby kerja..

    ReplyDelete
  12. nasib baik belum terjebak dgn candy crush…. cuma kadang2 layan danish main game sonic….

    ReplyDelete
  13. Hahahaha... lawak je.. xpe kak, pic tu x menggambarkan ape2.. jgn terasa.. Hahahha..
    anyway, kite mmg kemaruk gile Candy Crush.. Pantang ada live, msti nk main.. :)

    ReplyDelete
  14. hahaha lawak pulak akak tengok gambar orang utan main game atie :)

    ReplyDelete
  15. salam Isnin Atie..bercuti ya hari ni?

    ReplyDelete
  16. hahaha.. leka sangat maknya main candy crush.. akak jgn macam tu tau.. ;)

    ReplyDelete
  17. Dak TLBD kalau marah ngan OKje sebab OKje kenakan dia, dia selalu cakap mcm tu Atie.... asyik berblog je katanya... padahal dah masak dah tu hehe

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..