Wednesday, 14 October 2015

1 Muharram dan hujan..

Salam 1 Muharram 1437H. Aktiviti hari ini seharian di rumah. Rileks-rileks caj tenaga untuk besok. Tambahan cuaca hujan sepanjang petang ini. Masak pun ala kadar ayam masak kicap, sayur sawi tumis, sayur pucuk ubi. Sedap lah lepas masak, makan dan tidur. Jadi ular sawa. Haha. Abang Pae pun sama, penat main sorang, minta minum susu terus terlena. Bermalasan seharian. Jumpa lagi. InsyaAllah!

11 comments:

  1. Sedap lauk tu.
    Hari cuti, memang kena cuti..hihi

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum tuan/ puan. Sy membuat kerja2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy,memasang tile,siling kapur,sambung rumah,buat pagar,grill dan owning,wayaring,plumbing,waterprofing,vinyl floor dan wall paper,landskap dan kolam ikan(simen ferro).terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,sepang,nilai,cheras,pucong,dan kl.hubungi sy d no 192945175 or wssp sy 01129110298 (amir)

    ReplyDelete
  3. wah hujan rahmat awal muharam tu...nymannya dpt tidur lena lps jamu selera tu...

    ReplyDelete
  4. salam maal hijrah ..samalah..yan pun bermalas malasan arini atiey
    .

    ReplyDelete
  5. Menu maal hijaran sy tadi daging goreng, sambal tempe dan jeruk petai.hahaha samalah kita bermalas2an je hari cuti

    Salam maal hijrah

    ReplyDelete
  6. hari sukan..paling sedap untuk tidur siang..

    Jumpa lagi dan salam singgah dari penulis blog Hero Borneo

    ReplyDelete
  7. Salam Maal Hijrah Atie....best jugak sebenarnya duk charge diri kat rumah Atie hihi.... Badan pun tak penat, jimat pun jimat....untung diri sendiri jugak tu sebenarnya

    ReplyDelete
  8. bestkan lps makan.. tdo.. nak plak time2 hujan gitu..
    ira tak sempat tdo pun masa hujan2 tu.. hihi..
    kitaorg keluar g shopping brg dapur.. sedar2 balik da maghrib.. rasa cam x cuti je..

    ReplyDelete
  9. Hujan rahmat di pagi tahun baru Islam..

    ReplyDelete
  10. Salam. Maal hijrah. Best kan cuti :)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..