Saturday, 3 October 2015

Sabtu Yang Mungkin Busy

AssaLamualaikum
Selamat berhari Sabtu you all! Buat apa tu? Aku hari ni mungkin agak busy. Ada beberapa perkara nak selesaikan. Dalam tengah hari ni bergegas ke Tawau. Ada dokumen nak kena sign dengan pemaju perumahan (doakan mudah-mudahan dipermudahkan urusan pembelian rumah ke dua kami). Dah lama tangguh, mahu tak mahu kena juga selesaikan hari ini. Petang sikit ada jemputan kenduri akikah anak jiran setaman berdekatan rumah Mak. Dan malam ini pula semput nak berkejar ke dewan untuk hadirkan diri ke perkhawinan sahabat sepejabat. Kalau tak pergi, tak elok plak kan. Huhu!
Happy weekend!
Wassalam

18 comments:

  1. tak bizi pon atie..boring ni haa kena keje..

    ReplyDelete
  2. Amboi atie busy nya...apapun kakak doakn urusan atie dipermudahkan

    ReplyDelete
  3. salam sabtu atie ..
    program sabtu sana ngan sini sama yer ..
    tengah hari ni aby ada 2 jemputan aqiqah dan satu kenduri kahwin ..
    moga segalanya akan di permudahkan utk atie ..

    ReplyDelete
  4. Assalam ATie.. lama tak menjengok dan bertanya khabar. Semoga semua urusan diprmudahkan..aamiin. Kekal rileks dan kupi kupi dulu bah... ;)

    ReplyDelete
  5. Confirmed lelah tu Atie...penuh programme.
    Insyaallah....okje doakan semoga urusan rumah semuanya dipermudahkan

    ReplyDelete
  6. Kami pun ada jemputan kenduri, di Guar Jering tak jauh pun dari rumah. Tapi ibu_suri tk mau p... sebaliknya dia ajak p Sungai Petani, makan nasi paprik... layan je lah!

    ReplyDelete
  7. Bila sibuk tak sedar masa berlalu begitu cepat. Selamat ya :)

    ReplyDelete
  8. wah..seharian yang sibuk nampaknya tu.. moga seemuanya dah selesai dengan baik ya

    ReplyDelete
  9. yui masa dihbskan kat umh..jerebu kuat..huhu

    ReplyDelete
  10. Kalau busy Sabtu yg serba salah Atie sebab esoknya dah nak bercuti..

    ReplyDelete
  11. kemain busy yer atie..huhuhu tapi itulahh weekend macam2 keje nak buatkan sebab weekdays keje...

    ReplyDelete
  12. moga segala urusan dipermudahkan...

    ReplyDelete
  13. syoknya dah nak beli rumah kedua. ktorang ni satu pun belum lepas lagi huuuu

    ReplyDelete
  14. Semoga segalanya dipermudah kan dan berjalan lancar..lama tak singgah sini..maaf ye atie..kesibukan melanda..huhuhu

    ReplyDelete
  15. sabtu, memang la sibuk :)
    dgn anak-anak hi hi hi...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..