Monday, 5 October 2015

Malam Mesra HLDU 2015

AssaLamualaikum
Tarikh kejadian sebenarnya sudah lama berlalu. 12/09/2015 (Sabtu). Kami meraikan Ulang Tahun ke 13 sekaligus meraikan para penerima APC untuk tahun sebelumnya. Pelbagai aktiviti telah diadakan sebelum ini dan Malam Mesra ini adalah kemuncak penutup. Tema pakaian wanita ialah dress dan lelaki pula kasual bowtie. Pening juga memikirkan nak pakai dress apa, sebab aku bukannya pandai bergaya sakan. Haha! last-last aku pakai jak Jubah dress yang aku beli sempena perkhawinan adik lelaki aku masa hari raya lepas. Jadilah.
Rangkuman gambar Malam Mesra.
Kalau nak masukkan satu persatu tak muat entry ni. Haha!
Jejaka-jejaka hensem office mate. Semua pangkat adik-adik ni. Hehe!
Booth IT. Disediakan untuk para jemputan mengambil gambar.

Pada malam itu makanan ada katering dan port luck setiap unit. Kami sumbangkan sebiji kek 5kg. Booth untuk bergambar juga disediakan yang disediakan oleh unit-unit yang terlibat. Boleh pilih mana satu tempat untuk mengabadikan kenangan. Acara malam itu termasuklah cabutan bertuah dan persembahan. Bermula pukul 7.30malam-12malam. Penat tapi seronok dan meriah.
WassaLam^_^

21 comments:

  1. Samalah atiey klu dinner2 mmg aku susah sikit sebab tak pandai mo bergaya2

    ReplyDelete
  2. Meriahnya berbagai gaya lagi.
    Tapi part booth bergambar tu,apa ya atie...kepala ular ke?

    ReplyDelete
  3. Lain macam taring kat foto booth tu

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Atie.
    Meriah sekali majlis dan acaranya.

    ReplyDelete
  5. Besar tu kek 5kg...hahaha
    Booth IT tu mulut buaya kaaaa? :P

    ReplyDelete
  6. Bab nak dress ni pun akak selalu pening nak cari atie..
    Ok idea atie tu.. pakai jer jubah..
    Tak lama lagi ada dinner kat ofis akak.. awal november..

    ReplyDelete
  7. Mana gambar seorang ... nak gak tgk dress tu ... hehehee

    ReplyDelete
  8. Wah.. banyak benda yang menarik dalam majlis korang ni.. kek 5kg, yang photo booth tu pun nampak menarik.. seronok sangatla ya..

    ReplyDelete
  9. Meriah majlis, best dapat gathering macam ni.. Ada makan-makan sekali.. Best..Best.. :-)

    ReplyDelete
  10. Wah meriah atie.. btol tu atie buat poning bab pkaian kn mmg mjlis ade tema pkaiannya, tp jubah pun ala2 dress gak tu.. saly suka gak pkai dress tp x laa mcm super dress comel sgt , ala2 jubah gak a..

    ReplyDelete
  11. anak anak muda memang cergas dan ceria. buat apa pun okey jer... bezanya cara mereka dan cara kita yang tak sama kerana zaman membesarnya berbeda...

    ReplyDelete
  12. wah menarik juga nampaknya... mesti masing2 sakan bergambar je kan... hehhehe

    ReplyDelete
  13. seronoknya. aktif kan tempat kerja akak buat majlis macam2. seronok seronok

    ReplyDelete
  14. Wah hensem n cantik cantik semua..meriah !makanan pun banyak..alhamdulillah..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..