Wednesday, 7 October 2015

Wordless Wednesday #59

Assalamualaikum
Suka dengan Zikir dibawah. Mulanya si abang Pa'e yang suka. 
Hari-hari mesti dia zikir ni. Belajar kat sekolah. Last-last aku pun dah terjangkit. 
Alhamdulillah mulakan hari anda dengan :
Jumpa lagi. Bye.

18 comments:

  1. Zikir yg baik Atie..
    Good boy si Tumpis atie ni dah pandai hafal zikir harian..

    ReplyDelete
  2. Jika membawa kebaikan tak salah kita ikut wlpun dari anak kecil.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. bagus pa'e, sama jg dgn ank2 saly ikhwan, angah..hihi mgkin amalan pmulaan diskolah dia . zikir amalan diwaktu pg..semoga kita dimurahkan rezeki ..aamiin

    ReplyDelete
  4. waalaikumussalam... xleh komen ek? saya check semua okay je... errmmm....

    ReplyDelete
  5. KENA RAJIN BERZIKIR KAN KAK.. KDG AUTOMATIK MULUT KT SEBUT.. BGUS ANAK AKK..

    ReplyDelete
  6. Kita jadikan lah zikir2 ni sebagai basahan lidah kita setiap hari..masa tunggu kat restoren, masa memandu....

    ReplyDelete
  7. wahhh maksud zikit tu pun elok sangat haaaaa. rajin pa;e berzikir. good boy ni

    ReplyDelete
  8. ZIKIR YG BAIK DIAMALKAN TU..

    ReplyDelete
  9. Tak pernah lagi guna ,zikir ni..tq abg pae :-))

    ReplyDelete
  10. Kakak bila baca zikir ini akan teringat ada satu whatsapp yg budak arab tu pelat mama dia ajar.
    Lucu bila dengar dia tak dpt ikut mama dia sebut mutaqobbala...

    ReplyDelete
  11. syukran..berkongsi zikir yg baik ni..

    ReplyDelete
  12. Good for Pa'e ..insyaALLAH jadi anak yang soleh..Amin!

    ReplyDelete
  13. kan bila hri hri dok ziki jd seronok..
    nice sharing kak

    ReplyDelete
  14. kadang2 dari anak2 kita dapat belajar sesuatu kan..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..