Saturday, 17 October 2015

Gelagatnya Seharian..

Salam petang Sabtu
You all buat apa tu? Ramai yang mengukur jalan kot. Hehe! Kami ni lepak santai di rumah. Si abang Pae ni seharian main sorang. Lepas satu, satu lagi dia main. Masa main guli di ajaknya Ibu dia ni hah main sekali. Bila kita yang menang dia marah plak. Katanya kenapa ibu yang menang? Aii!  Hahaha. Sabar jak lah! Tiada kawan bermain. Aku lah jadi mangsa. Layan jak. Seronok juga. Seolah-olah kita plak masuk ke dunia kanak-kanak. Ok lah, selamat berhujung minggu ya! 
Wassalam
Buat-buat nak tido siang konon, last-last sampai ke sudah tak tido. 
Ibu yang tewas terlena! Haha

15 comments:

  1. Hehe...ibu melayan ye...ibu menang...hadiahnya lena...zzzzz..

    ReplyDelete
  2. ye ke ibu dia yang menang..ekekekeke :)

    ReplyDelete
  3. heheehe lucu lah makna nya ibu lah menang kan Atie

    ReplyDelete
  4. ibu kena buat2 kalah wpun jiwa tak rela ... heheheee

    ReplyDelete
  5. Kih3 rase nk ketawa tengok reaksi muka ank kalu asyik kite je yg menang kan atie.. saly pun suka join ank2 main hahaha ..hilangkn penat sketika

    ReplyDelete
  6. perkara biasa itu..anak-anak paling seronok kerana dapat bersama ibu bapa masing apabila ada waktu lapang..

    ReplyDelete
  7. Takde kawan ya pae....
    Takpelah ibu ada kan...
    Anak kakak Iman masa baya pae dulu kalau kalah main pasti menangis.

    ReplyDelete
  8. Comei lah abang Pae..
    Kadang2 kalau main dengan anak2, mak pulak yang terlebih jadi budak2 :D

    ReplyDelete
  9. selamat berhujung minggu atie and family

    ReplyDelete
  10. salam atie ..
    demi anak bujangan ...
    tk apa bermain main dengan dia

    ReplyDelete
  11. Hahaha sabor jelah..teringat Ank sedara sy ..ajk Kita main tapi kalo Kita menang taw lebih dari dia dimarahnya Kita.ckp xnak kwn ngan Kita hahah

    ReplyDelete
  12. Bagi can pulak dia menang pulak nanti Atie.. utk ambil hati paie tu ;)

    ReplyDelete
  13. Bagus Atie.....mama mithali namanya ni, rajin mama melayan anak.

    ReplyDelete
  14. best main dgn anak2 ni tapi tula kadang dengan kita sekali 'kena' dgn dorg hihihihi

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..