Saturday, 4 May 2013

::Ada Cerita disebalik photo...

AssaLamualaikum
Selamat berhujung minggu semua. Besok mengundi. Undilah dengan bijak! Penyakit 'M' sudah mula datang. Malas pula nak update entry. Besok-besok lah ya. Layankan aja gambar di bawah.
comel tak kami semua? :)
Banyak cerita disebalik gambar ini. Cuma idea belum muncul untuk dikongsikan bersama. Ini photo aktiviti kami selasa malam (30/04/2013) lepas sempena menyambut hari buruh dan makan malam Unity Hospital Lahad Datu. Cerita seterusnya akan bersambung.....
WasSaLam^_^

13 comments:

  1. comel... tema mickey mouse ke kak.. semua atas kepala ada mickey.. hehhee.. pa'e tengok mane tue.. nape tak tengok camera... hehhee... selamt berhujung minggu kak... selamat mengundi juga...

    ReplyDelete
  2. haaaa bella dah nampak dah akak & pa'e . hehe comel !! ada program apa tu kak ? :D

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti dan selamat mengundi atie..

    ReplyDelete
  4. selamat mengundi kak atie :)

    ReplyDelete
  5. Meriahnye...Comel jer tema Mickey mouse ni... :)

    Selamat mengundi atiey..Undilah dengan Bijak..^^

    ReplyDelete
  6. mickey mouse! :) comel.. slamat mngundi :)

    ReplyDelete
  7. yelah...tema mickey mause ye..

    ReplyDelete
  8. semua jadi mickey dan minnie.. event apa kah itu? sabar menanti liputannya :)

    ReplyDelete
  9. salam atie ..
    nak tunggu crita lanjutan dari hospital sana tu ..
    apapun Selamat mengundi harini ..

    ReplyDelete
  10. salam atie..
    gambar ala2 tukang masak jer ..pertandingan memasak ker..heheheh..selamat ngundi yer tie...

    ReplyDelete
  11. lepas buat cleaning ke lepas jadi chef? hehe Eh... budak tumpis pun ada!

    ReplyDelete
  12. byknye mickey mouse!;p
    ni mgkn ape yg Aliya akan ckp bile tgk gambar kat atas tu;p

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..