22 May 2013

:: OST - Teduhan Kasih TV3

AssaLamualaikum
Drama terbaru yang ku layan. "Teduhan Kasih" setiap Isnin-Khamis TV3 jam 7.00-8.00pm. Memang akan duduk depan TV. Tapi yang tak best  nya kena berebut juga dengan budak tumpis sorang tu. Dia sibuk nak tengok segala kartun masa ni. Haha! Jalan penyelesaian terpaksa buka kan laptop untuk dia layan Upin Ipin. Haha. Aci tak?
Lirik Lagu Hanya Aku - Hyper Act
Bersama janji kau sentuh rasa percaya
Hangat dinginmu mengundang rindu kecewa
Hanya aku dihuni sepi rasa kasihmu
Hanya ku yang mencari
Rembulan masih ada
Mungkin seketika
Walau ku bahagia mengejar bayanganmu
Tak mungkin ku beroleh saat indah bersamamu
Hanya aku
Apakah mungkin berulang janji setia
Apa kan kekal ataupun menyambut duka
Dan dirimu di janji Sang Sempurna
Dan kecewa kini dipulih rasa kasihmu

Ulang:
Dihuni rasa rindu
Hanya ku yang mencari
Rembulan masih ada
Mungkin seketika
Walau ku bahagia mengejar bayanganmu
Tak mungkin ku beroleh saat indah bersamamu
Hanya aku
Dingin rasa kasihmu
Bagai bintang bersemi
Rindu janji bicara
Kekal selamanya
Walau sekadar mimpi
Tak pernah ku peduli
Selamanya kan ku pasti merindui dirimu
Hanya aku
Jarang dapat tengok TV sebenarnya. Tapi bila dah start tengok drama bersiri mesti akan ikut. Korang tengok tak cerita "Teduhan Kasih" ni? permulaan cerita ni memang sedih. Kisah watak utama 'Iffah' yang diceraikan sebab suami ada skandal dengan sahabat baiknya sendiri. Isk! seram plak, tergamak sahabat baik rampas suami. Huhu (eh! dah melalut2 plak dah ni). Tengok lah sendiri ye...hehe:)
*psst! heroin dalam video klip diatas orang Lahad Datu tau! Wawa Zainal*
WasSaLam^_^

17 comments:

  1. hu2.. dh lama x buka tv.. x tau pun citer apa yg best kat tv.. =)

    ReplyDelete
  2. X smpt dh nk mlyn tv dan drama.. Tpi drama bersiri mmg insaf dh nk lyn.. Klu lyn nnt ktagih.. Hihi

    ReplyDelete
  3. kami tengok juga cerita tuuu...kesian kan...tapi geram dengan husband dia tuuuu

    ReplyDelete
  4. x tgk cerita ni tp lagu tu best !

    ReplyDelete
  5. Akk ikut citer nie, novel dia pun akk da baca.. :D

    ReplyDelete
  6. Layan citer ni skang. Lagu pon best.

    ReplyDelete
  7. Ohh wawa zainal ni Sabahan eh ? Tak tau pulak !! Hehee ...

    ReplyDelete
  8. 7.00 ke 8.00 mlm ..
    alahai .. waktu magrib betul tu ..
    memang tk dapat layan la ..

    ReplyDelete
  9. Best ek citer ni, nnt saya nak carik tengok la. Mujur teknology dah canggih, takder la anak beranak berebut tv kan hihihi.

    ReplyDelete
  10. ha ah layan juga cerita ni sebab ada adi putra :P

    ReplyDelete
  11. ramai kata citer ni best, nanti nak tgk juga... saya selau juga layan drama online ni :)

    ReplyDelete
  12. best3.. memula anna x layan.. lama2 jadi layan pulak..

    ReplyDelete
  13. camne citer tu .. bess ke?? noe mmg tak tengok la jawabnya...masa tu sibuk ngan anak2...

    baru tau wawa zainal tu org lahad datu...

    ReplyDelete
  14. Tak dapat tengok lagilah Atie... best eh?

    ReplyDelete
  15. niesa pun dh bejangkit tgk teduhan kasih ni..hukhuk..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..