Friday, 17 May 2013

::New handbag.........

AssaLamualaikum
Jarang beli handbag. Bukan apa, selalu tak jumpa yang berkenan di LD ni. Selalu kalau beli masa balik Tawau ataupun ada jalan-jalan ke Sandakan. Entah! susah nak cari yang berkenan di jiwa. Tapi sekali beli memang sadis juga. Haha! beg murah-murah, janji selesa dipakai.
Beli beg ni minggu lepas. Belum lagi terpakai setakat ini. Terasa besar sangat lah pula. Haha! macam mana lah nak puas kan hati sendiri ni. Adui!
WasSaLam^_^

17 comments:

  1. cantik! saya suka handbag besar-besar ni. semua benda boleh sumbat. hihihihihihi

    ReplyDelete
  2. cantik sebab color cokelat :)

    ReplyDelete
  3. cantik!!aida suka gak pakai yg besar2..sbb brg2 ank boleh letak je semua..hihihi

    ReplyDelete
  4. Okje pun sama Atie..... Susah nk berkenan dengan beg ni ok gak beg tu.....

    ReplyDelete
  5. samalah kita pompuan kan..dah beli yg baru,..masih tak berkenan..ehe..

    ReplyDelete
  6. cantik ba aTie..kaler tu saya suka..

    ReplyDelete
  7. dua benda yg payah cikgu nak beli kasut dan beg tanganlah....

    ReplyDelete
  8. bunda pun suka handbag besar2...

    ReplyDelete
  9. cantek begnya kak, harga tak penting asalkan kite suke (^_~)

    ReplyDelete
  10. Ok lah besar tu Atie, boleh masuk botol susu pae' nanti ;-)

    ReplyDelete
  11. saya jenis suka beg yg cute mute jer... tapi orang kata beg besar mcm tu trend terkini :)

    ReplyDelete
  12. Akak memang suka handbag besar, mcm2 benda blh isi.. Hehe

    ReplyDelete
  13. cantik..suka color tu...besar2 baru besss...segala benda boleh masuk..hehehe...sudahnya beg dah rasa mcm batu jer... :)

    ReplyDelete
  14. cantik dah tu atie!
    samelah dgn PC, mmg tak suke shopping bab2 hbeg dan kasut...malas nak pilih...pakai yg same je sampai bertahun...hihi. bile rosak baru beli yang baru:)
    lgpun tak baik membazir kan...hehe:)

    ReplyDelete
  15. Cantik H.bag tu Atiey...
    Aku plak suka h.bag besar2 ni boleh sumbat banyak barang..hehe..:)

    ReplyDelete
  16. cantik la ateiy..saya pun jarang beli hndbag. susah nak tukar2

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..