Friday, 31 May 2013

::Aku dan Dia....

AssaLamualaikum
Susah nak tangkap gambar berdua. Amat jarang sebenarnya. Kulingku ni kekadang ada mood untuk bergambar. Ada masanya langsung tak nak bergambar. Bila tengok gambar ni, terasa nak diabadikan di sini. Janga marah ya! Tuan rumah enterframe. Haha..
Ini pun snap masa makan-makan di Hotel D'Leon tempoh hari. Kebetulan Kulingku ikut sekali. Dapat lah beramah mesra dengan kawan-kawan sepejabat.
** Thank you Allah atas jodoh ini. Suami yang dapat menerima segala kekuranganku. Teman suka duka ku selamanya. Mood: JIWANG! haha..
WasSaLam^_^

15 comments:

  1. Macam pinang dibelah dua atie..sama cantik sama padan...dptlah pa'e yg encem tuh...adik pa'e bila lak nak nyusul nie..hehehe

    ReplyDelete
  2. semoga bahagia selamanyaa..cewah2....hehehe..mcm couple tak kawen lagi

    ReplyDelete
  3. heheheh..terus jd pic profile yekk kt FB..heheh..sweet couple :)

    ReplyDelete
  4. sama padan..
    smga bahagia dunia akhirat akk...
    pa'e encem..
    hehee..

    ReplyDelete
  5. Cantiklah tudung & baju akak.. kenapa akak panggil dia kuling ek? ada maksud lain ke?

    ReplyDelete
  6. ada iras2 la..semoga berbahagia atie..

    ReplyDelete
  7. jiwang gitu ayat n3 kali ni!hikhik;p
    semoga kebahagiaan sentiasa menjadi milikmu teman alam mayaku:)
    ***jiwang tak comment PC kali ni?hehehehe...gurau je atie;p jgn maree;p

    ReplyDelete
  8. laki mmg susah nak ajak bergmbar kecuali amik gmbr candid..huhu

    ReplyDelete
  9. Alahai sukanya tgk gambar ni Atie cantik!.....mana dak tumpis?

    ReplyDelete
  10. jarang dpt tgk kak atie & suami. eksklusif ni. hehe..

    ReplyDelete
  11. peeeewit!.....semoga bahagia hingga ke syurga...amin.... =D

    ReplyDelete
  12. sweet sgt, moga kekal bahagia yer

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..