Sunday, 5 May 2013

:Rumah a.k.a Blog bertukar Wajah:

AssaLamualaikum
Bukan rumah tempat tinggal ku tau. Rumah tempat mencurah rasa a.k.a blog. Haha! Sempena hari mengundi, saja gatal-gatal tangan menukar wajah blog picisan ini. Bertukar angin, kalau lama-lama asyik template yang sama takut pengunjung bosan juga kan?. Apa pun template/wall ni sekadar hiasan untuk mata. Yang lebih utama pengunjung datang untuk membaca entry dan melihat bentuk pengisian nya. Betul tak?
Selamat tinggal template lama:)
Warna pastel menjadi pilihanku kali ini. Bukannya pandai sangat nak edit-edit template ni. Yang asas sahaja boleh lah. Kang setting sana-sini lain pula jadi nya. Haha! Sepanjang berblog baru kali ke -3 menukar template. Apa pun selamat berkunjung ke blog yang tak seberapa ini. Happy reading! :)
WasSaLam^_^

17 comments:

  1. wah sudah bertukar wajah rumah baru nih , hehe

    ReplyDelete
  2. salam atie
    sempat lagi tu menukar baju blog yer...hehehe apapun nampak makin menarik dan kepastelan gitu...:)
    jgn lupa kuar memangkah yer..ralit2 dok tukar baju belog nie..:)

    ReplyDelete
  3. Waa,agak terkejut jugak dengan wajah baru ni.. ^^, baguslah ye

    ReplyDelete
  4. wajah blog yg baru ni nampak simple tapi menarik...

    ReplyDelete
  5. Ini kali lah TUKAR Atie ;-)

    Cantik rumah baru ni ye :D

    ReplyDelete
  6. pelancaran nya bersamaan pilihanraya yer ..
    cantik rumah baru tu

    ReplyDelete
  7. wah, siap blog pun UBAH :)
    semngat raya gitu, kalau raya puasa tukar langsir, pilihanraya tukar template blog :)

    ReplyDelete
  8. selalunya mmg camtu lah . bila time cuti barulah dapat cantik sana , buang sini , tambah sana , kurang sini . Gatalkan sikit tangan kan ... heheheee

    ReplyDelete
  9. Wah.... ok jugak warna ni.... Nape ? dah jemu warna biru ke Atie?

    ReplyDelete
  10. tukar warna cat rumah sudahh...tahniahh..

    ReplyDelete
  11. wah..tahniah makin berseri..:)

    ReplyDelete
  12. patutlah rasa lain jak aku masuk tadi...tukar warna suda ya...nice kaler... ^^

    ReplyDelete
  13. selamat bersalin kulit kepada blog Atie!hehe...at least nampak baru kan... PC punye 'rumah' tu klu tukar template pun tetap kaler PINK jugak...PC tak reti nak pilih kaler lain;p

    ReplyDelete
  14. wah! dah berwajah baru..okey lah tu...bukan saja takut orang lain bosan, kita sendiri pun bosan juga kalau tak bertukar2..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..