Tuesday, 7 May 2013

:JUARA- Malam UNITY, Hospital Lahad Datu:

AssaLamualaikum
Kesudahan entry Persiapan Malam Unity. Setelah berpenat lelah disiang harinya, malam pula berlansungnya acara makan malam Unity. Memang meriah. Bermula dari jam 7.00pm - 11.30pm. Aku pula terpaksa bawa Pa'e bersama sebab masa tu Babah shift malam dan pengasuhnya pula hanya datang pada waktu siang. Maka terjadi lah adegan melayan tetamu sambil kejar mengejar dengan budak tumpis tu. Pening kepala den. Nasib baik masih boleh dikawal. Terima kasih  pada rakan-rakan yang sudi melayan karenah Pa'e. Hehe.
Akhirnya kami Juara.
Akhirnya penat lelah kami berbaloi. Gerai kami unit IT menang Gerai tercantik dan paling kreatif.  Kami menyediakan Ais Krim dan Ice blended. Memang ramai pengunjung. Keseragaman juga dinilai. Tikus-tikus malam itu juara. Haha! tak sangka tapi Alhamdulillah! Penat tapi sangat seronok. Tahniah pada semua staff IT termasuklah pelajar-pelajar yang praktikal di tempat kami. Usaha anda semua amat dihargai. InyaAllah lain kali kita berusaha lagi untuk mengekalkan kejuaraan:)
WasSaLam^_^

16 comments:

  1. comel lah ibu pa'e pakai macam ni..

    tahniah dari kak zu kerana unit IT menang...

    ReplyDelete
  2. wah..comelnya.. Tahniah ya.. :D

    ReplyDelete
  3. amboi amboi... cute nyer!!! kreatif...

    ReplyDelete
  4. Heeee... bestnya Atie. Kakak pun ikut suka dan ceria bila tengok mickey and minnie mouse ada di hospital LD:)
    Tahniah Atie and the group. Memang patut pun sebab sangat ceria..

    ReplyDelete
  5. comeynya telinga mickey mouse tu kan.. hi3

    ReplyDelete
  6. Cantekkk aprons polkadot tu.... meriahnya ;-)

    ReplyDelete
  7. Tahniah Atiey..memang layak menang pun.kreatip..cantik & menarik...^^

    ReplyDelete
  8. pewwitt pewwitt... tahniah sebab menang.hehehe

    ReplyDelete
  9. eh eh mickey mouse.. hihihiih

    ReplyDelete
  10. Tahniah..comelnya semua Minnie mouse tu

    ReplyDelete
  11. Tahniah mini mouse yg comel2 semuanya...berbaloi walaupun banyak keringat mengalir membasahi baju huhu!

    ReplyDelete
  12. kiut bah aTie pakai mcm tu..kalo budak2 tengok terus melekat bah..:)
    tahniah ya aTie..:)

    ReplyDelete
  13. comel topi tu tie, buat sendiri ke... sweetnya U people.. :)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..