Wednesday, 29 May 2013

:: IT Denim's Night....

AssaLamualaikum
Rabu lepas unit kami ada buat makan-makan di Hotel De Leon Lahad Datu. Dah lama tak makan-makan sekaligus meraikan beberapa kemenangan unit kami sejak kebelakangan ni. Banyak juga plan kami untuk acara malam tu. Siap ada tema bagai. Dan tema yang menjadi pilihan kami semua adalah "Tema Denim". Konon-konon semua kena pakai baju & seluar ala jeans. Tak kira lah jeans jenama apa, janji kain denim. Disamping makan-makan ada juga dua tiga permainan yang kami buat. Memamg happening! 
Acara bermula jam 8.00pm dan berakhir sekitar jam 11.00pm. Macam-macam gaya yang melucukan. Kami dibahagi kepada 3 kumpulan. Aku kumpulan 2 dan kami berjaya menang 1 permainan iaitu permainan 'cari kasut siapa'. Haha. Ada juga acara tukar-tukar hadiah sesama kami. Budak tumpis a.k.a Pa'e dan Babah pun ikut. Pa'e melekat je denga Babah, dapatlah Ibu join game, kalau idak pening den nak control dia dengan keaktifan nya. Haha!
WasSaLam^_^

17 comments:

  1. menarik gak tema ni atie..

    ReplyDelete
  2. nmpk pun mmg best ...dan atie nmpak cantik dan bergaya dngan pakaian tu..sangat manis...

    ReplyDelete
  3. wah ..seronok ade function camtuh yer atie..dpt makan2 sambil main2..tahniah kerana menang game..:)

    ReplyDelete
  4. wah wah.... bestnya atie. seronok..:)

    ReplyDelete
  5. seronok juga ada aktiviti mcm ni. Mesti puas gelak ;) tingginya kakak tudung pink tu :)

    ReplyDelete
  6. Seronok juga attend function sesekali kan

    ReplyDelete
  7. wow.....bestnya.....semuanya nampak ceria je......

    ReplyDelete
  8. mesti bess kan Atie...tambah2 bila menang acara cari kasut hehehe...

    ReplyDelete
  9. Wah bestnya... happening! Tahniah menang game...

    ReplyDelete
  10. wahh cantek pulak semua mcm ni^^

    ReplyDelete
  11. tak pernah jumpe lg org buat tema denim ni..menarik gak tu..lain dari yg lain;)

    ReplyDelete
  12. Seronok jugak cenggitukan Atie.....lama dah tak join geng-geng sejak dah berhenti keje

    ReplyDelete
  13. semuanya berdenim ye kak.. ;)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..