Tuesday, 21 May 2013

::Menu C4 Sugar Bun & Laksa handmade....

AssaLamualaikum
Tajuk ntah apa-apa! Haha.. Cerita makan-makan lah petang ini. Menu yang menjadi kegemaran tapi hanya dapat dimakan sekali-sekala. Ye lah! tak kan nak makan kat Sugar Bun tu selalu. Kopak i..haha..
Laksa pula, masak masa weekend baru ni. Babah Pa'e lah tiba-tiba request nak makan laksa. Buat lah juga yang termampu walaupun tak sesedap mana. Haha! Janji dapat makan. Sebab di sini susah nak jumpa kedai makan yang jual laksa. Jarang sangat! Kena juga buat sendiri baru lah dapat makan:)
WasSaLam^_^

11 comments:

  1. waaahh ibu pa'e masak laksa.. minta sikit ya

    ReplyDelete
  2. Sugar Bun tu dia jual nasi juga ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada nasi jugak..kira set lah.. menu2 Sugar Bun ni terdiri dr Western food, Asian pun ada:)

      Delete
  3. Dah ok tu. Atie boleh masak laksa sendiri ;-)

    ReplyDelete
  4. Sedap nampak laksa tu!!nyum nyum

    ReplyDelete
  5. wah pandai Atiey masak laksa ye..aku ndak pernah lagi makan laksa kat semenanjung ni kecuali laksa sarawak...

    Lama ndak makan kat sugar Bun..di sini macam ndak da bah..ka aku yg ndak perasan..

    ReplyDelete
  6. pandai la atie masak laksa... saya tak pernah masak laksa lagi.. belum confident... kena belajar betul2 dulu baru try buat sendiri...

    ReplyDelete
  7. laparlah jadinya tengok nie atie..:)

    ReplyDelete
  8. Bercakap pasal Laksa...macam teringinlah pulak Atie...hehe..

    ReplyDelete
  9. rajinnnyyaa atie wat sendiri. saya suka amat2 ngan laksa tapi yg lain sumenya tak berapa suka dgn laksa. kalau nak mkn sorang2 memang tak best..huhu

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..