Thursday, 2 May 2013

:: TQ Kak Hainom OKjer ::

AssaLamualaikum
Hadiah dari Kak Hainom OKjer dah selamat aku terima. Terima kasih banyak Kak. Lama tunggu hadiah ni baru selamat sampai ke tangan hari ini. Maklum jauh terbang nya dari Kuala Lumpur ke Lahad Datu, Sabah. Sebab musabab dapat hadiah ini ialah kerana menjadi pengomen lalok di blog beliau. Dah hari-hari terjah blog beliau, kalau tak kesana tak lengkap pula dunia blog i. Haha. Bukan apa, suka hiburkan hati bila ke blog beliau. Tulisan-tulisannya memang sempoi. Selalu buat aku tergelak bila baca. Ada sahaja idea Kak OKjer yang melucukan. 
Kak OKjer ni pun peramah tau. Memang terhibur lah kalau baca komen-komen beliau. Orang Johor asal Muar (betul kan Kak?). Sesiapa nak berkenalan dengan beliau, bolehlah terjah ke blog http://hainomokje.blogspot.com/.
wajah-wajah kebahagiaan OKje...
Comel-comel semuanya :)
Moga persahabatan alam maya ini berkekalan hingga akhirnya ye Kak. Happy dapat kenal akak di dunia blog ini. Moga kehidupan akak sentiasa diberkati Allah S.W.T. Salam persahabatan, ikhlas dari Bumi Sabah. 
WasSalaLam^_^

26 comments:

  1. Salam atie..kurang2 dot cenderemata tuh kan sbg kenangan bersahabat dialam maya kan..kreatif tuh yg direka oleh Okje..heheh

    ReplyDelete
  2. salam khamis
    singgah sini
    dah sarapan

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat hadiah..hehe...saya pun nak terjah Okje juga la..hehe

    ReplyDelete
  4. salam singgah hari khamis...perasaan bersahabat di alam maya ni memang seronok. kadang rasa mcm dah kenal lama je padehal jumpa pun x pernah

    ReplyDelete
  5. Blh simpan utk buat koleksi present dr rakan blog kan

    ReplyDelete
  6. Tahniah dari kakak.
    hainom OKje siapa tak kenal kan... kakak pun boleh katakan kalau bw mesti singgah blog dia:)

    ReplyDelete
  7. Hehe...dtg sambil tutup muka....malulah konon tu....hehe...syukur dah sampai yeh...tanda persahabatan ye Atie...walaupun tah pape ek....tq buat entri ni...i loike! Hehe...

    ReplyDelete
  8. Bestnya dapat hadiah dari si Okje ni...hehe

    ReplyDelete
  9. betul sesangat tu atie.....okje memang antara pengomen yg best

    ReplyDelete
  10. Tahniah Atie..bestnya dapat FM tu..cantik plak tu..kakak tu dgn anak2 nmpak cute mute je kan..

    ReplyDelete
  11. FM ke tu Atiey..cantik..
    Tahniah Atiey...~

    ReplyDelete
  12. hadiah tanda persahabatan. walaupun tak pernah jumpa kan.. ;)

    ReplyDelete
  13. wah cantiknyaaaaaa . bestnya akak dapat hadiah ! hehehe .


    kak atie , emelkan bella detail akak boleh ? Nama , alamat , no.tel .
    ni emel bella ; sabellamohamad@gmail.com

    ReplyDelete
  14. mmg patut lambat sikit sampai sbb jauh nun di Sabah..
    mmg best pun bertenggek kat blog OKje :)

    ReplyDelete
  15. Seronok dpt cenderahati.. nak singgah jap :)

    ReplyDelete
  16. wah, bestnya dapat cenderahati ek..

    ReplyDelete
  17. best nyer.
    hadiah tu nampak kecil, nilai persahabatan yg besarrrrr!

    ReplyDelete
  18. hihihihihi untung,,rezeki bulan 5

    ReplyDelete
  19. gift tu cute bha..tahniah..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..