8 Dec 2012

:: DoaKu UntukMu SaYang- WALI ::


AssaLamuaLaikumJ
Happy Weekend you all…
Plan apa dihujung Minggu ni??
Nenek Pa’e ada dirumah, jalan-jalan lawat cucu kesayangan ni... Pa’e suka lah sebab boleh dia manja-manja dengan nenek dia
So, mood ceria..dengar2 lah lagu:) …
Terdengar di You tube, macam best.. Jadi ku abadikan dalam blog yg tak seberapa ni…
Lirik Lagu: Doaku Untukmu Sayang 
Kau mau aku apa
Pasti kan ku beri
Kau minta apa
Akan ku turuti
Walau harus aku terlelap dan letih
Ini demi kamu sayang

Aku tak akan berhenti
Menemani dan menyayangimu
Hingga matahari tak terbit lagi
Bahkan bila aku mati
Ku kan berdoa pada Ilahi
Tuk satukan kami di syurga nanti
Tahukah kamu apa yang ku pinta
Di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku
Tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia
Aku tak akan berhenti
Menemani dan menyayangimu
Hingga matahari tak terbit lagi
Bahkan bila aku mati
Ku kan berdoa pada Ilahi
Tuk satukan kami di syurga nanti
Aku tak akan berhenti
Menemani dan menyayangimu
Hingga matahari tak terbit lagi
Bahkan bila aku mati
Ku kan berdoa pada Ilahi
Tuk satukan kami di syurga nanti

Sumber Lirik :SINI
Penyanyi : WALI- Band

Minat juga kumpulan Wali ni sebab lagu-lagu dia memang best.. Banyak juga lagu depa yang mengandungi unsur-unsur Islamic... Ahli kumpulan mereka juga ramai yang dari sekolah pondok (Pesantren) Indonesia...
Ayat jiwang2 juga..haha..sesekali Jiwang itu harus ada..
terutama untuk suami isteri..kan?? 
Sentiasa lah doakan orang-orang yang kita sayangi..
DOA ku untuk mu SAYANG
WasSaLam^_^

5 comments:

  1. wah ..atie layan blues yer..heheh bagus2 utk suami tersayang...

    ReplyDelete
  2. Happy wekend atie..
    Best lirik lagu ni..^^

    ReplyDelete
  3. Betullah... okje pun suka jugak ngan wali band ni!

    ReplyDelete
  4. hikkkk wali band pun jue suka..
    suka lagu Orang bilang..hiiikk best je

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..