Sunday, 23 December 2012

:: Makan Angin?? ::

AssaLamuaLaikum..
Happy Weekend Guys!..
Sanggup kah you all picnic mcm ni?? :)
sumber : FB
Ada sesiapa yang pegi berkelah hari ni?... 
You all nak tak berkelah tempat seperti diatas?? betul-betul makan angin kan? 
erk!! kalau aku fikir 800 kali dulu kot baru setuju.. haha:D
WasSaLam^_^

26 comments:

  1. Ampun lh, tak sanggup lh saya. Tapi talk about picnic, skrg musim hujan so x brani lah berpiknik di pantai yg x berapa nk jauh dr rumah saya. :)

    ReplyDelete
  2. tidak sanggup la..gayaattt..hehehe..
    extremnya berkelah..:D

    ReplyDelete
  3. ni bukan makan angin..cari nahas namanya..haha
    orang putih ni kenapa la suka buat keje pelik2..

    ReplyDelete
  4. podio la depa ni,, xgheja caghi gheja...

    ReplyDelete
  5. bukan 800...tapi berjuta2 lemon heheee......

    ReplyDelete
  6. perghh..gile kentang...rela dok umah je kl gini..gayat wehhh...

    ReplyDelete
  7. mak ai tak sanggup nk picnic tpt mcam ni..berkelah dpan umah lg baik

    ReplyDelete
  8. mau terkencing2 agaknya kalu bersantai camni...hahahha

    ReplyDelete
  9. BUI BERANI..TP DLM MIMPI JER KOT..HAKHAK

    ReplyDelete
  10. hehehehe, mmg betul2 makan angin :)

    ReplyDelete
  11. oiiiii....idak le teman.... takut!!!hu..hu...
    tukau kulit ke?

    ReplyDelete
  12. idakler tak hengenler ... tak makan anginpun takper...

    ReplyDelete
  13. Salam tie..
    atie berangan nak melancong cam nie yer..hehehe..gayat wooo...

    ReplyDelete
  14. salam..
    takut pulak lihat gambar tu..hehe

    ReplyDelete
  15. ini betul2 makan angin sambil buang angin ni.

    ReplyDelete
  16. Mak oiiii gayatnya.. Nak makan pun x sanggup..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..