Wednesday, 5 December 2012

:: Wordless Wednesday #1 ::


AssALamuaLaikumJJ
Secara rasminya aku join Wordless Wednesday lah hari ni..haha..
Biar lah gambar yang berkata-kata…
Cara menyambut kelahiran bayi sekarang :)
Sumber  Gambar: FB
WassALam^_^

27 comments:

  1. hehe..macam tu lah skrg..amik gambar masuk FB/blog.. :)
    Lawak citer yang ke-2 tu..haha.. :)

    ReplyDelete
  2. haha..baby sekarang baru brapa minit klua dh msuk fb..tu la dunia zaman sekarang..gmb kedua xbleh blah kak..hahaha..

    ReplyDelete
  3. wordless yang ada kata-kata ke kak atiey? hehe

    ReplyDelete
  4. hahahaha...setuju..memang zaman sekarang macam ni.hahaha

    ReplyDelete
  5. baby skrg untung.. dri dlm perut lgi mummy ngn daddy dia dh snap gmbr msuk fb.. hihihi

    ReplyDelete
  6. hahahaha... menarik gambar gambar ni..

    ReplyDelete
  7. hehe dunia oh dunia. macam2 hal

    ReplyDelete
  8. kih..kih..kih...kelakar...kelakar...

    ReplyDelete
  9. hahaha..cute je kartun ni tapi mencerminkan masa sekarang kan..

    ReplyDelete
  10. senng ada wless wednesday ni kan,,takyah taip byk2..

    ReplyDelete
  11. hehehe..baby sekarang kuar ja terus jd femes.

    ReplyDelete
  12. hahaa sandi juga gambar...terbaik kak.

    tula kak.. tiba2 muncul putera kayangan dari kunak ni..tunggu jela..6 bulan.. sebelum puasa..hihikkk takut juga la. baru lepas frust lagi tu

    ReplyDelete
  13. gambar baby tu..mmg dah jadi kelaziman kot zaman skg ni...ntah la...ambik +ve je..:)

    ReplyDelete
  14. akk dh join ww la..

    baby pun pndai senyum.. trus diam bila nk snap pic..

    ReplyDelete
  15. Ha ha ha baby pun dah pandai buat duck face..terus diam bila di snap

    ReplyDelete
  16. huhu..gambar yg kedua pun kelakar.
    kalau buat mcm tu beg takkan sampai ker airport la..huuhu

    ReplyDelete
  17. lawak ah gmbo yg second tue....

    ReplyDelete
  18. salam atie..sori lambat betul melawat bz dr semalam kepagi nie...tie sehat..?

    kelakar betul dua2 kartun nie..yg kedua tuh mmg tak logik kaedahnya....hehehe

    ReplyDelete
  19. Anak dengan parent zaman sekarang ni mmg luar biasa Atie! He..he..

    Yang keta tu mmg 'kedek' betul !

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..