5.12.12

:: Wordless Wednesday #1 ::


AssALamuaLaikumJJ
Secara rasminya aku join Wordless Wednesday lah hari ni..haha..
Biar lah gambar yang berkata-kata…
Cara menyambut kelahiran bayi sekarang :)
Sumber  Gambar: FB
WassALam^_^

27 comments:

  1. hehe..macam tu lah skrg..amik gambar masuk FB/blog.. :)
    Lawak citer yang ke-2 tu..haha.. :)

    ReplyDelete
  2. haha..baby sekarang baru brapa minit klua dh msuk fb..tu la dunia zaman sekarang..gmb kedua xbleh blah kak..hahaha..

    ReplyDelete
  3. hahahaha...kelakar la..=D

    ReplyDelete
  4. wordless yang ada kata-kata ke kak atiey? hehe

    ReplyDelete
  5. hahahaha...setuju..memang zaman sekarang macam ni.hahaha

    ReplyDelete
  6. hahaha..kelakar tapi benarr..

    ReplyDelete
  7. Hahaha...lucu bh...

    ReplyDelete
  8. baby skrg untung.. dri dlm perut lgi mummy ngn daddy dia dh snap gmbr msuk fb.. hihihi

    ReplyDelete
  9. hahahaha... menarik gambar gambar ni..

    ReplyDelete
  10. hehe dunia oh dunia. macam2 hal

    ReplyDelete
  11. kih..kih..kih...kelakar...kelakar...

    ReplyDelete
  12. hahaha..cute je kartun ni tapi mencerminkan masa sekarang kan..

    ReplyDelete
  13. Dunia kelakar Atie hari ini hahhahahha :D

    ReplyDelete
  14. senng ada wless wednesday ni kan,,takyah taip byk2..

    ReplyDelete
  15. hehehe..baby sekarang kuar ja terus jd femes.

    ReplyDelete
  16. hahaa sandi juga gambar...terbaik kak.

    tula kak.. tiba2 muncul putera kayangan dari kunak ni..tunggu jela..6 bulan.. sebelum puasa..hihikkk takut juga la. baru lepas frust lagi tu

    ReplyDelete
  17. gambar baby tu..mmg dah jadi kelaziman kot zaman skg ni...ntah la...ambik +ve je..:)

    ReplyDelete
  18. akk dh join ww la..

    baby pun pndai senyum.. trus diam bila nk snap pic..

    ReplyDelete
  19. Ha ha ha baby pun dah pandai buat duck face..terus diam bila di snap

    ReplyDelete
  20. huhu..gambar yg kedua pun kelakar.
    kalau buat mcm tu beg takkan sampai ker airport la..huuhu

    ReplyDelete
  21. lawak ah gmbo yg second tue....

    ReplyDelete
  22. salam atie..sori lambat betul melawat bz dr semalam kepagi nie...tie sehat..?

    kelakar betul dua2 kartun nie..yg kedua tuh mmg tak logik kaedahnya....hehehe

    ReplyDelete
  23. Anak dengan parent zaman sekarang ni mmg luar biasa Atie! He..he..

    Yang keta tu mmg 'kedek' betul !

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..