Friday, 28 December 2012

:: Renungan Jumaat 7 ::

Assalamualaikum..
Alhamdulillah.. Jumpa lagi di hari Jumaat yang mulia ni...
Sekadar share untuk kebaikan kita bersama...
All Picture kredit to : FB

Salam Jumaat,
WasSaLam ^_^

25 comments:

  1. terima kasih atas renungan itu

    ReplyDelete
  2. Nice Sharing Atie..
    Sentiasalah Mensyukuri NikmatNya kerana Kita tidak sesekali Mampu Menghitung NikmatNya Yang Sangat Banyak..

    ReplyDelete
  3. Renungan yg penuh makna. Thanks.

    ReplyDelete
  4. Salam jumaat atie...
    sehat ker ari nie..kata2 hikmah yg sungguh bermakna kan...
    bersykurlah kita atas apa yg ada seadanya...inshaalllah..

    ReplyDelete
  5. renungan yang menarik untuk dikongsi...

    ReplyDelete
  6. Tq sharing... Sama2lah kita renungkannya.. :D

    ReplyDelete
  7. Alhmdlh...

    Suka baca bahan ilmiah gini d pg jumaat... Thnks...

    ReplyDelete
  8. Bersama kita renungkan dan cuba aplikasikan.

    ReplyDelete
  9. terima kasih perkongsiannya kak tie.. smga kta sma2 b'ubah kpd yg lbh baik..

    ReplyDelete
  10. so sweet.. sbg pedoman buat kt semua.

    ReplyDelete
  11. assalam Atie
    kata2 hikmah yg cukup indah....turut beri kekuatan dan ketenangan

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah..nice sharing sis..

    ReplyDelete
  13. untuk pedoman pada diri sendiri....tq share

    ReplyDelete
  14. Kata-kata yang penuh semangat dalam memotivasikan diri di pagi Jumaat ni ..TQ Atie

    ReplyDelete
  15. tazkirah yang baik di hari jumaat. thanks sharing

    ReplyDelete
  16. renungan yg sangat bermakna..^_^

    ReplyDelete
  17. terima kasih perkongsian ini akak. suka baca ini. saya dah masukan blog akak dalam bloglist pokok2u.

    ReplyDelete
  18. yang last sekali tu.. errrrmm saya macam dalam sumer kategori jer huhuhu.

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..