Tuesday, 4 December 2012

:: Lagu_Tajuknya LAGU ::

AssaLamualaikumJJ
Hi you all……
Tengok tajuk entry macam confius sikit....
Petang-petang begini mood nak dengar lagu datang lagi..heheJ
Biasa, untuk menghilangkan boring dan mengantuk...
Lagu ni sebenarnya selalu di dengar oleh office mate..En SALIM & En KARIM.. yang sentiasa cool + macho... kononn..haha! (empunya badan tak tau tp jangan bimbang pas ni share dgn dia juga..maaf kan daku En Salim & En Karim..hihihi)....
Tapi yang paling unik, tajuk lagu ini ialah “LAGU”… mula-mula confius bila tanya member apa tajuk lagu? … member cakap tajuk nya “LAGU”…heheJ
Lagu lama kot.. tapi jarang plak terdengar..
Lirik LAGU
Hariku
harus dipenuhi dengan kehadiranmu sayangku
fikiranku
hanya dipenuhi dengan senyumanmu
alangkah indah
jika dirimu sentiasa
disisiku sayangku
berikanku hanya satu
hanya satu
lagu
hariku
harus dipenuhi dengan kemanjaanmu cintaku
fikiranku
hanya dipenuhi dengan suaramu divaku
alangkah indah (2x)
jika dirimu sentiasa
disisiku sayangku
berikanku hanya satu
hanya satu
lagu

Sumber Lirik :SINI
Penyanyi : Bedroom Sanctuary
So , layan lah ya kawan-kawan… moga petang anda tidak membosankan…heheJ.
WasSaLam^_^

17 comments:

  1. stakat ni tk pernah lagi dgr lagu ni..

    ReplyDelete
  2. AYuni : best jugak kan..hehe
    AK : sy pun baru terdengar dua tiga hari lepas...
    NUR : tak pasti lah.. baru jg terdgr..hehe..

    ReplyDelete
  3. atie..kak zu tak sempat nak dengar lagu..asyik dok masak jer..bila bukak radio budak2 ni p budak tv kuat2 sampai tenggelam suara radio..tunggu tahun baru sekolah dah buka baru tenang nak dengar lagu...

    ReplyDelete
  4. ahhh c kak atie.... nie lagu a bnyk boring oo.. ari2 kuar tv... :p

    ReplyDelete
  5. kakak..lagu nie c lvin selalu nyanyi untuk aku bah kak..hehe

    ReplyDelete
  6. hahaha lagu Lagu. Layan Tamparuli jom :p

    ReplyDelete
  7. kenapa Na tak pernah taw pasal lagu ni?
    da laa tajuk dye LAGU besttt nye hahah

    ReplyDelete
  8. hihii lawak lak baca perbualan awk n kwn tu... tajuk lagu lagu yer.. :-)

    ReplyDelete
  9. dok kat sini tak tahu menahu psl lagu baru daaaa...heheh

    ReplyDelete
  10. Macam tak pernah dengan LAGU ni.. :)

    ReplyDelete
  11. Anak okjecselalu nyanyi lagu ni.... sampai pekak telinga kadang kadang!

    ReplyDelete
  12. Anak okjecselalu nyanyi lagu ni.... sampai pekak telinga kadang kadang!

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..