Tuesday, 11 December 2012

:: Geng KaRas ::

AssaLamualaikum..
Ahad petang aku keluar jumpa rakan-rakan.. dah lama sebenar nya tak keluar dengan kawan-kawan ni.. Mereka kawan aku sejak bertahun lama... kenal dari zaman sekolah dan kampus... kalau dah jumpa memang happening dan gila-gila..haha..:D
Dorang datang ambil aku di rumah dan kami keluar bertiga sahaja... tanpa Pa'e.. Pa'e tinggal dengan nenek & Mak Cu dia... kebetulan Pa'e tengah tido masa tu... huhu... so, curi-curi keluar lah... dengan keizinan sang suami tau..hihi...
Tak tau sebenar nya mau ke mana.. so, kami decide pegi Pizza Hut sahaja.. makan2 sambil gelak-gelak, mengingati kisah-kisah lama... haha!... seronok nya nya saat itu!..
Mama Pa'e..haha:D
Geng Karas ku: Cikgu Risa & Cikgu Asma
Kami  order set ini :)


Geng Karas ni boleh lah dikatakan sebagai geng sekepala, best friend dan seangkatan dengan nya....
Kawan-kawan aku sebenarnya ramai yang jadi cikgu.. aku je yang tersasar dari landasan... pernah juga cuba apply untuk jadi cikgu tapi kandas masa interview..haha :D..
Jadi kesimpulan nya bidang study lain, bidang kerja pun lain... sudah rezeki di sini... ALHAMDULILLAH...!
WasSaLAm^_^

28 comments:

  1. mesti seronok bila mengimbau kenangan lama kan kak..hehe...geng karas ba itu..

    ReplyDelete
  2. bila jumpa geng skolah, mesti byk kenangan lama2 yg dtg balik...mmm, bestnya masa skolah dulu

    ReplyDelete
  3. nama kumpulan dasattu...
    semua jadi cikgu kecuali atie yerk..
    seronok sembang kisah dulu2.. memang gelak tak berhentiler...

    ReplyDelete
  4. beslah lepak ngn kwan2 sekepala yg happening kan kak,hihihi sedapnye pizza, lame xmkn sini

    ReplyDelete
  5. Salam tie..
    wah bagus tu..kawan2 kampus dulu msh maintain sampai sekarang walapupun dah branak pinak..hehehe...berselera tgk pizza atie ..lama tak makan..

    ReplyDelete
  6. akak blajar bidang apa n keja bidang apa plak..
    mesti best kan dapat jumpa kwn yg satu kpala... bleh hu ha hu ha punya..

    ReplyDelete
  7. bestkan dapat gathering ngan kengkawan sambil chit chat makan pizaa :D

    ReplyDelete
  8. best nye dapat jumpa membe2 lama yang satu kepala...

    ReplyDelete
  9. Seronok kan bila dpt jumpa kwn2 lama.... :D

    ReplyDelete
  10. sedih bah aku kak,hormat btl aku sama parent dia tu,last2 x kena terima oleh dorg.ndak tau la kenapa..mungkin sebab antara kami x setaraf,kami keluarga miskin.keta dua buah je.bukan mcm dorg yang kereta sampai 7 buah.siap cari dimana aku kerja la semata2 mau bagi amaran supaya jgn kacau anak dorg..sedih aku kak..huhu.bukan aku kacau laki org pun..sama2 bujang

    ReplyDelete
  11. yum3..kak atie blnjew pizza tuk acik..

    ReplyDelete
  12. yummy.. banyaknya order pizza.. cayalah.

    lama pulak rasanya tak makan pizza

    ReplyDelete
  13. siok juga ba..makan2 pijja lagi tu...

    ReplyDelete
  14. seronok nya atie dpt berjimba ngan bestfren...ka zu dah lama tak bergelak ketawa ngan geng..cuti sekolah ni tumpuan lebih kepada rumahtangga...

    ReplyDelete
  15. Kita bila nak jumpa atiey..? :)
    Rindu ngan kawan² sekolah dulu..

    sedapnye pizza..nyum²

    ReplyDelete
  16. sama jugak ler kita..tkandas masa interview..huahuahua..

    ReplyDelete
  17. bah enak sekali makanan ini mau mau mau

    ReplyDelete
  18. mmg best la kalau kuar ngan gang sekepala. Owh bidang percikguan ehh.. tak per la rezeki u ada jugak.

    ReplyDelete
  19. lapar petang2 tgk pizza ni..yummy

    ReplyDelete
  20. syoknya jumpa geng karas..geng karas daya dulu-dulu sudah lama tidak jumpa..semuanya sibuk kerja

    ReplyDelete
  21. WOW,MAKANAN..MAKANAN..HIHIHI..SYOKKAN JUMPA GENG LAMA,CONFEM BYK GOSIP KELUAR

    ReplyDelete
  22. Alamak siap tayang pizza plak...terlioq M

    ReplyDelete
  23. geng karas?? mati2 org ingatkan akak nk citer pasal KUIH KARAS.. hahaha... kak, blanje org pizza buleh?? lalalala

    ReplyDelete
  24. Alahhh ... bestnya pizza. Lama dah rasa tak mkn pizza nih huhuhuh kannnnn dah terliur!! Haishhhhh :p

    ReplyDelete
  25. amboi bestnyer dapat lepak dgn geng.....nyum nyum pizza hut.....

    ReplyDelete
  26. Wah bestnya dapat jumpa geng Karas! kalau OKje geng melahai he..he...Best jugak jadi cikgukan Atie!

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..