Friday, 7 December 2012

:: Renungan JumaaT IV ::


AssALamuaLaikumJ
Berjumpa lagi di pagi Jumaat yang mulia ini… semoga kawan-kawan semua berada dalam keadaan sihat dan 
diberkati Allah S.W.T sentiasa…amin!
Dalam hidup ini kita memerlukan teman dan sahabat.. semua daripada kita pasti mempunyai sahabat baik kan??… Aku juga sama, punyai sahabat-sahabat baik yang aku sayangi.. sudah bertahun-tahun berteman dgn mereka.. ada yang dari zaman kanak-kanak lagi dan ramai juga yang aku kenali di zaman persekolahan dan kampus…
 
 Dan yang terbaru, saya punya sahabat-sahabat alam maya yang aku kasihi..
Kehadiran kalian dalam hidupku menceriakan… memberi makna yang tersendiri..
Semoga ukhuwah yang terjalin di alam maya ini berpanjangan.. amin!
 
TERIMA KASIH SAHABAT…JJJ
WasSaLam^_^

23 comments:

  1. Salam atie..betul tuh..
    atie pun salah sorang kawan2 maya sy yg best, walaupun jauh terasa dekat....hehehe..kita teruskan berkawan yer...

    ReplyDelete
  2. Moga persahabatan kita semua kekal selamanye walaupun tak pernah bersua..tapi kita pernah bersua kan atiey.. :) ..tapi dah bertahun² lamannye tak jumpa...rindu..

    ReplyDelete
  3. salam jumaat kak ;))

    nice quote ;D

    ReplyDelete
  4. selamat berkenalan kak..^_^ selamat berkawan jugak..gembira rasenya sb dapat berkawan dgn akak biarpun hanya di alam maya je..^_^

    ReplyDelete
  5. salam jumaat akk..
    best dpt knal n kwn ngan akk..
    ^_^

    ReplyDelete
  6. hehe... kita kawan kan atie =) bersahabat begini juga amat menyenangkan hati ni

    ReplyDelete
  7. terima kasih juga kak... terima kasih sebab sudi menjadi sahabat saya juga..

    ReplyDelete
  8. alhamdullilah. salam hari jumaat jugak :).
    ada kawan kawan alam maya ni tak la sunyi sgt.
    seronok baca celoteh msg2 kan :)

    ReplyDelete
  9. selamat berkenalan ye kak w/pun di alam maya sahaja...

    ReplyDelete
  10. salam jumaat, thanks 4 sharing :)

    ReplyDelete
  11. blogging pn dpt kawan.. walaupun x pernah kenal or bjumpa..
    smoga ukhwah trus terjalin :)

    ReplyDelete
  12. salam jumaat juga..terima kasih juga sudi jd kawan dan selalu kinjung ke blog saya..tq atie

    ReplyDelete
  13. kakak..aku pun sahabat kakak bah kan kan..:)

    ReplyDelete
  14. kwn2 aLam maya ni best jugak kan selain dr kwn2 dekat luar :-)

    ReplyDelete
  15. sgt setuju... semoga kita pun boleh jadi shabt kan kak.. hehehe

    ReplyDelete
  16. kawan alam maya ni pon syok jugakk..macam2 leh kita kongsikan selain dari kawan kat luar tuu..

    ReplyDelete
  17. kawan alam maya ni pn best dan apa yg penting juga saling memahami dan ambil berat...(^_^)

    ReplyDelete
  18. Waw nice post kak
    terus berkarya ya
    aku tunggu artikel selanjut nya
    dan oh ya berkunjung juga ya sesekali ke my blog..
    ok!
    :)

    ReplyDelete
  19. Betul tu Atie....sahabat alamaya cukup bermakna buat kitakan...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..