Saturday, 29 December 2012

:: Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun::


AssaLamualaikum..
Segmen dihujung Minggu..
Mungkin yang terakhir untuk tahun 2012 ini (mungkin lah:) segmen ini dianjurkan oleh MISS BANU.. Tarikh tutup penyertaan adalah hari ini 29/12/2012..Dah nama Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun.. 
so, aku pun join diakhir2 tahun ni lah..hehe..
Harapan agar penyertaan masih diterima..
Saja nak join last-last minitJ
Untuk join, KLIK SINI..

Jumlah Follower buat masa ini : 337
Target Follower di masa hadapan : 500 keatas kot:) 

Sekian,
WasSaLam ^_^

17 comments:

  1. slmt bersegmen...moga bertmbah pengikutnya

    ReplyDelete
  2. Hi Atie...singgah mlm sini.... psttt... baru balik jalan he..he..
    segmen ..segmen...segmen sampai lalok ek!

    ReplyDelete
  3. Atie rajin sangat... I nak jugak join join segmen ni tapi selalu timing tak kena. asal nak fokus kejap, mula la ada yg datang bergayut. apa pun, have fun dear.

    ReplyDelete
  4. semoga tercapai target 500 follower tu nanti ..

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen kak Atie..semoga bertambah follower dan semoga target tercapai

    ReplyDelete
  6. Thanks sbb sudi join my segmen..senarai lengkap peserta dh kuar..so selamat berblogwalking yer =)

    ReplyDelete
  7. hai. ween dari segmen yang sama. done foll here. foll me back if u don't mind :)

    http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen akak :)
    selamat tahun baru juga ;)

    ReplyDelete
  9. Hye saya lia…salam kenalan dari lia…lia pun dah masuk segmen tambah follower di hujung tahun…lia dah follow awk..awk follow lia lik yer mekasih.. ^_^

    http://gulagulagetahwarnawarni.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  10. salam, done follow, jemput singgah..

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    tq..

    ReplyDelete
  11. saya dah follow..dari segmen yg sama...follow balik yer... http://www.mentariminda.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  12. haiii.. saya datang dr segmen yg sama. done follow you :)

    http://farhanah-fan-hana-nana-ana-far.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  13. salam kenal.. singgah wlupun segmen ni dah lama tamat.. dah follow sini...jemput la ke blog sy. =)

    http://norumara.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..