29 Dec 2012

:: Sweet Couple ::

AsSaLamualaikum..
Hati sangat tertarik dengan picture di bawah..
Semoga kita dan pasangan akan bersama hingga ke akhir hayat..
InsyaAllah hingga Jannah..
kredit to :FB
Happy Weekend semua...
Apa plan hari ni & esok??
WasSaLam^_^

15 comments:

  1. Salam atie..
    sweet kan couple cam tu..heheh..
    plan? che abe br balik mlm nie dr outstation 3 hari..jwbnya dok umah jer lah sbb dia masih penat...atie lak?

    ReplyDelete
  2. Bila tgk cerita UP ni part ni la yg plg menyentuh perasaan...hope will be together with my hubby until jannah ammeennn

    ReplyDelete
  3. mudah-mudahan kita jg begitu he he ke akhirnyaaaaaa

    ReplyDelete
  4. So sweet...moga kita pun begitu..InsyaAllah..

    Hari ni & esok tak kemana..duk kat rumah jer..koz hubby keja.. :)

    ReplyDelete
  5. Guna kesempatan cuti ujung mnggu utk mmbeli keperluan sekolah anak2.

    ReplyDelete
  6. Salam Kak Atie..
    memang sweet , sweet like videon yg ada lagu "For The Rest Of My Life" tu kan..

    >>plan ?? x buat ape2 pun membuang masa aje di rumah bersama anak-anak bulus.. hehe

    ReplyDelete
  7. sweetness. plan nak plan, hehe bukan kerja mudah ni.

    ReplyDelete
  8. katun tu sbnr ye ad cite dia kan...sweet je..in shaa allah..moga jodohnya berpanjangan...

    ReplyDelete
  9. amin... semoga kita akan berbahagia hinggalah ke akhir hayat bersama pasangan tercinta kita..amin..

    ReplyDelete
  10. Atie yg tak bestnya... gambar last tu... pompuan pulak yg duk katil dulu... sakit lutut ke apa tu he,...he..

    ReplyDelete
  11. cutenya cinta dieorng ni..hope cinta cyma pun akan berkekalan...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..