Sunday, 16 February 2014

3 Donut untuk 3 Orang

AssaLamualaikum
Teringin plak nak makan Donut Big Apple. Uwaaa nak cari kat mana di Lahad Datu ni. Memang tiada lah jawabnya. Sabor je lah! telan air liur. Haha! Nah tempek gambar masa beli donut di Big Apple, Tawau last week. Bila pergi sana tengok-tengok donut tu, abg Pa'e kita yang buat pilihan. Hah! inilah pilihan dia. Macam tau jak test Ibu & babah dia.
Kat sini mahal tau. RM3.10 seketul. Ingatkan beli 3 biji cukup, last-last bila makan macam tak cukup. Haha! punya menyesal tak beli lebih. 
Konon-konon buat bekal dalam kereta sepanjang perjalanan Tawau-Lahad Datu. 
Erm! sabar lah wahai tekak, next time balik Tawau baru dapat beli lagi.
*Ops! yang cheese untuk Ibu, Strawberry untuk Pa'e & kacang untuk Babah*
Salam Hujung Minggu! 
WasSALam^_^

26 comments:

  1. Peberet ni atiey......aku suka yg cheese tu....dulu ada durian cream puff yg sedap tu tapi sekarang nda tahu napa tiada lagi jual.....

    ReplyDelete
  2. sedapnye..peberet Qis ni tapi Qis paling suka yang almond...p Big Apple ke.. p J'co ke tu je lah pilihan dia...

    ReplyDelete
  3. salam hujung minggu atie..demam selsema ari nie sy heheh..
    belum pernah makan lg yg big apple nie nampak sedap..mahal jugak kan..

    ReplyDelete
  4. selamat berhujung minggu... big apple memang sedap... sekali sekala bole layan kan nak mera.... yum yum yum

    ReplyDelete
  5. sekali sekala layan tekan makan donut mahal 3 hengget sebijik..tak pa..heheee..selamat berhujung minggu

    ReplyDelete
  6. boleh tahan harganya.. saya pun dah lupa canner rasa donut big apple ni.

    ReplyDelete
  7. next time setiap org perlu dpt double nih ...

    ReplyDelete
  8. gantung kak kak...hihiih..buat sendiri lagi kenyang kak.boleh makan puas2...hihih

    ReplyDelete
  9. Tunggu datang Tawau la kak kalau gitu... :)

    ReplyDelete
  10. Pae suka stoberi yerk.. ingatkan anak2 yang girljer suka....
    ehm memang sedap.. makan satu memang tak cukup...

    ReplyDelete
  11. Wuaaaa...big aplle!nk jugak kak atie...sedapppp

    ReplyDelete
  12. JCO dh dpt mkn..
    nk cari Big Apple plak sy..hikss

    ReplyDelete
  13. tekak sape dok yg tolak donut big apple ni..mmg rugi lerr..yummy tu !
    kalau akak atie..suka yg letak kuaci kat atas dier..2 ketoi pon boleh sekali ngap hehe..

    ReplyDelete
  14. sEDAPPPP...faveret aida sekeluarga jugak ..memang kalau beli confirm 6 sbb kalau 3 macam ni cukup untuk aida sorang je..hehe..tapi memang mahal kan kat sana..tak bestnyaaa..huhuh

    ReplyDelete
  15. sedap kan.
    sy donut kurang. ikut mood jugak nak makan.
    ck abe suka la

    ReplyDelete
  16. Donut dia nipis jer kan Atie tu yg tak kenyang dan tak puas tu hehe...Kalau OKje suka yang plain jer atau yg kacang almond tu...

    ReplyDelete
  17. Sy suka yg cheese n kacang tu aTie..sedap

    ReplyDelete
  18. kira ngn suami suka yang ada badam tue. akak try yg tue nanti sedap!!! hihihihi

    ReplyDelete
  19. cikna suka yg alien.. sbb banyak coklat.. heheh..

    lain kali beli banyak2 ye kak..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..