Saturday, 22 February 2014

JOM beraktiviti Bersama Anak-anak

AssaLamualaikum
Kongsi info ini bersama. Buat kita yang bergelar ibu bapa. 
Mana tau bermanfaat kan? :
Anak-anak korang masuk tahap umur  mana dah? Budak Tumpis Pa'e dah masuk yang Ages 4-5 tu dah. InsyaAllah boleh lah nak ajar apa yang patut. Mudah-mudahan mudah menerima apa yang kami terapkan pada dia. Slow-slow lah kan. Orang kata melentur buluh biar dari rebungnya. Jom sama-sama beraktiviti di hari Sabtu dan Ahad ini. Hehe!
WasSALam^_^

17 comments:

  1. Tq atie coz share info yg bguna.kanak2 lg cepat terima ilmu

    ReplyDelete
  2. si JJ kadang2 berebut mop dengan I. terlebih tanggungjawap sorang ni. Abang Pa'e keep it up ok.

    ReplyDelete
  3. nice info, nanti boleh rujuk kat sini :)

    ReplyDelete
  4. Sha tak ada anak lagi. Belum berkahwin. Mana la nak ada anak kan?
    Tapi rapat dengan anak-anak buah. Mak Njang kesayangan ni. hehe~

    ReplyDelete
  5. Salam atie,
    Aby kena tngk yg 12 thn keatas. Tk anak bwh umo tu lg.
    Hehe
    Apapun nice sharing

    ReplyDelete
  6. thanks.. ni tengah dok tengah semangat membeli menda menda yg membina otak si Aleesya.

    ReplyDelete
  7. Melentur buluh biar dari rebungnya.......:D

    ReplyDelete
  8. mendidik anak tak boleh push . kena tgk gak mood mrk .

    ReplyDelete
  9. salam kak atie!!wah..lama x datang cni....thank u sharing..leh simpan untuk masa akan datang...x sabaaaaaarrrrrrrr~

    ReplyDelete
  10. seronok kan beraktivity bersama keluarga...bertambah erat silahturrahimmm...Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  11. Macam mana baby nak carry firewood :3 hehe ..yg mainan kot XD

    Bermanfaat ni...untuk masa depan,cewwahh...hahaa XD , thank you !

    ReplyDelete
  12. kalo part prepare simple snack tu, anak bongsu SB..dia bubuh cornflakes dlm cawan susu mmg keja dia hari-hari..

    ReplyDelete
  13. sangat bermanfaat ni kak.. :)

    ReplyDelete
  14. rasa mcm dah sesuai dah ni...: )

    ReplyDelete
  15. rasa cpt je ank dh bsr..
    umor irfan dh nk masuk 3thn,.,.

    ReplyDelete
  16. Fateh Uwais baru 5 bulan lebih nak masuk 6 hihihihi

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..