6.2.14

Lawak Petang 17

AssaLamualaikum
Batang paip pun boleh dipakaikan pampers ya you All! haha! jangan gelak. Mana tau jadi kat rumah kita boleh lah cuba guna pampers anak-anak sebelum di baiki. Hahaha.
FB Oh Media
Ada juga orang terfikir nak tampal guna pampers. Class dek non! 
Sekadar gurauan petang. Haha!
WasSaLam^_^

29 comments:

  1. bagus gak idea nie
    haha

    ReplyDelete
  2. iyeeee...erk nak kluar muntah hijo..hahaaa!!..sapa la punya kerja tu?

    ReplyDelete
  3. Hahaha..kretip2 orang yg wat nih!!miahahaha..

    ReplyDelete
  4. serap air..ok, gud idea..hahahaa..

    ReplyDelete
  5. teringat plak paip sinki rumah sewa yang masih x boleh dibaiki lagi tu....pening dah nak fikir..

    ReplyDelete
  6. Adoiiii...gelak² mak noks tgk gambar ni. Idea klo paip bocor. Klo penuh, ganti pampers baru...wakakakaka...

    ReplyDelete
  7. pampes jenama apa tu? bagus betul penyerapan die..

    ReplyDelete
  8. paip pakai pampers?
    bocor ek..haha

    ReplyDelete
  9. ngahahaha..niesa penah nmpk gmb ni kat fb...kreatif gila...

    ReplyDelete
  10. hahaha...kreatif tu...

    ReplyDelete
  11. hahahaha..amboihhhh kreatiff...haha

    ReplyDelete
  12. Tutup mulut guna tangan tahan tergelak.. Wkakaka :D

    ReplyDelete
  13. nasib ada pampers ...

    ReplyDelete
  14. pampers bagus la mmg menyerap air. hehehe eh my fren dulu pernah basahkan pampers letak atas kepala sebagai cool fever dia hehehe. menjadi jugak.

    ReplyDelete
  15. haha...pampers pun boleh ye..macam2.. :)

    ReplyDelete
  16. haha pown boleh :P

    #akak, hana dah tukar url blog tw. ASHA HANA :)

    ReplyDelete
  17. Salam atie..gerenti tak bocor paip nih! :)

    ReplyDelete
  18. hahhahaa..kreatif juga orang tu kan...

    ReplyDelete
  19. not bad, satu idea yg kreatif ..
    boleh terapkan bila sampai masa utk deperlukan nanti

    ReplyDelete
  20. hahahaha, bijak bijak…. idea yg praktikal daripada satu rumah banjir :)

    ReplyDelete
  21. selalunya akak tadah baldi/ besen ja bawah paip yg menitik..tp sayangnya kat rumah ni takde yg pakai diapers lagi hehe

    ReplyDelete
  22. Ok jugak idea tu...tapi kalu dah banyak sangat tak ke tebal drypers tu kandung air...

    Tak berbau ke...camtu kene kerap tukar lah...

    ReplyDelete
  23. tak semena mena batang paip tu dipakaikan pampers. hahahaha

    ReplyDelete
  24. waa, idea saper la yang kreatif tu... betul jg ye, pakaikan pampers, pampers kan serap air... ^__^

    ReplyDelete
  25. hahahaha..memang super lawak!!

    ReplyDelete
  26. Atenya saluran apakah itu Atie......patut pun pakai pampers hehe....tahan ke tu?

    ReplyDelete
  27. Erk.. Tu cara nk test pampers tu mdh bocor ke tak.. Hihi...

    ReplyDelete
  28. Adeh..trus ketawa tengo aTie..hihihihi

    ReplyDelete
  29. kahkahkah.. sampai bila la nak tahan camtu..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..