Thursday, 6 February 2014

Laci Doraemon...Haha!

AssaLamualaikum
Tak berapa nak ada idea pagi ini. Haha! So, kacau-kacau kawan di opis. 
Nah tengok laci adik kat opis ni. Laci doraemon. Penuh dengan macam-macam makanan. Kebetulan plak adik ni memang minat dengan kartun Doraemon. Segala aksesori Doraemon. Hihi.
Bekalan makanan. Banyak sungguh. Dah macam kedai runcit.
Boleh request apa pun. Tapi konsep 5S dah entah kemana. Sabor je lah! Haha.
Laci korang mesti kemas kan? :)
Doraemon pun ada opis. Buat kerja bersungguh-sungguh tau.
Happy working you all!
WasSaLam^_^

31 comments:

  1. Wah byknya doraemon. Best jugak laci penuh. Time lapar boleh terus rembat. Hehe...

    ReplyDelete
  2. tu dia aihhh..tu g keje ke, g mkn..hahahaha...laci akak penoh dgn stationary jeee...laci bwh penoh dgn diari...atas meja lambakan file....hehehehe..

    ReplyDelete
  3. Biar benar yg opis doraemon tuh atie..hehe..
    wah laci ofis kemain lagi ngan makanan..kalu sesak2 kebulur tuh boleh lah atie ngendeng jugak kan..hehe

    ReplyDelete
  4. atie laci kat rumah boleh join tak ? hehe..
    kalau apron akak ye..penuh bak apron doraemon hehe :D

    ReplyDelete
  5. lebih kurg sama dgn laci kira tue kak hihihi. mlut x blh bnti menguyah. smbil kerja smbil kunyah2 ihihihi

    ReplyDelete
  6. lepas ni ganti org opis dengan doraemon..hahaa..jum kita minum 100plus, Atie..

    ReplyDelete
  7. tuudia... laci cik azue pun semak.. semak dgn barang2 yang nak kena review n either to keep it or to throw away... maklumlah.. dah nak resign nie..

    kuazue.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. senang skit atie, bila lapor ngapp jer kan...hahaa......

    ReplyDelete
  9. hehehe...mcm samaaa je dengan laci saya kat opis ni..

    ReplyDelete
  10. wah...banyaknya stok makanan..berniaga ke

    ReplyDelete
  11. Haaa... luculah... Doraemon pun keje opis... *__^
    banyaknya stok makanan dlm laci tu... Kalau laci nrl kat opis ni cuma ada biskut je skrg...

    ReplyDelete
  12. ni pegi keje ke pegi makan atie??hahahahaa kemain simpan stok kudapan tuh..
    kalo opis ze tak boleh..tak semut kang tikus plak yang makan..

    ReplyDelete
  13. Memang tengok mcm kedai runcit laci adik tu hahaha....
    Dalam laci akak penuh dgn dokumen jer Atie ;)

    ReplyDelete
  14. syiokkkkk oooo kalau kita laparjer boleh terus pandang dia dengan muka sedihnyer... macam2 der...

    ReplyDelete
  15. dulu2 kecik2 wak ingat doremon reti cakap melayuu.,uhUUUuu

    ReplyDelete
  16. samalah laci aku atiey....byk simpan stok mknan kat opis..time boring buat keja, best kunyah2 keropok..hehe

    ReplyDelete
  17. saya ada banyak laci nak dijaga sebab saya suri rumah..hahah..maklum la anak suka punggah laci.

    ReplyDelete
  18. fuuhh byk giler bekalan makanan...comel je doraemon tu buat keje...hehehe...happy working atie,,,

    ReplyDelete
  19. Kalau dpt office macam office Doremon ni best Atie. Masuk aje tengok semua muka senyum - bagus kan:)

    ReplyDelete
  20. laci I? huh hanya daku yang tahu.hahahaha

    ReplyDelete
  21. sama mcm laci ofis niesa!!ahahaha..penuh ngan mknan..comelll doremon pn wat kerja ok..

    ReplyDelete
  22. banyak bekalan...senang lah kalau lapar.buka jak laci.ihihiihh

    ReplyDelete
  23. wahh banyaknya makanan..aida pon suka simpan makanan..tapi en boss tak bagi simpan dalam laci sebab dia taknak ada lipas dalam opis..huhuhu

    ReplyDelete
  24. Laci kat rumah ni Nauzubilah Atie....hehe fengsan kalau nengok...maklum le tuan rumah bizi bw hehe

    ReplyDelete
  25. Apasal.byk mknn je laci doremon tu.... Hihi

    ReplyDelete
  26. banyaknya bekalan dia kak.. macam nak dok situ terus je.. kekeke..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..