Monday, 24 February 2014

Kanak-kanak & Gambar Penuh Makna...

AssaLamualaikum
Selamat petang semua. Buat apa you all? Biarlah gambar yang berbicara:
Facebook
Dunia kanak-kanak yang amat indah. Tak kira warna kulit di serata dunia, semua daripada kita pernah melaluinya. Indahnya saat-saat itu. Lihatlah anak-anak ini. Suka sangat tengok! 
Kreatif kan dan unik kan? 
WasSaLam^_^

31 comments:

  1. zaman paling happy yg x ada masalah..asyik fikir nak cepat besar ajer kan :D

    ReplyDelete
  2. zaman paling bermakna..waktu kanak-kanak la

    ReplyDelete
  3. mereka pon kreatf jugak...
    zaman kana2 kite dulu best kan kak..

    ReplyDelete
  4. wahhh...mcm bunga sedang bkembang mekar...

    ReplyDelete
  5. Alahhaaaii..comelnyaa..seia sekata gitu..hehee

    ReplyDelete
  6. nak cuba ambil gambar depa lagu nilah atie..heee...
    menarik sangat

    ReplyDelete
  7. mmg kreatif gambar tu… betul tu Atie, kenangan zaman kanak2 adalah paling indah :)

    ReplyDelete
  8. Elok pulak tersusun bulatnya Atie.... Dunia kanak-kanak lah yg paling menggembirakan :)

    ReplyDelete
  9. tq uth wish anniversary tu sis =)

    ReplyDelete
  10. zaman kanak2 adalah zaman kegemilangan kita...kan.. atie.. mmg kreatif gambar atas tu sekali saly tengok cam bunga je..bunga matahari..hihii

    ReplyDelete
  11. he3 kemas jer depa wat gitu...

    ReplyDelete
  12. wah...best la...jom buat camtu

    ReplyDelete
  13. betul la atie..nampak cantik pulak disusun macam tu

    ReplyDelete
  14. td kat dashboard nampak cam bunga.. hehehe..

    ReplyDelete
  15. Kreatif betul! cantik...
    Yes, zaman kanak2 paling ceria dan bahagia...huui..rindu...

    ReplyDelete
  16. Betullah, Atie... Zaman kanak2 lah sebenarnya yang paling indah... tapi time kanak2 dulu, asyik pikir cepatlah besar... cantik pulak bila amik gambar camni... ^__^

    ReplyDelete
  17. sekilas pandang ingatkan bunga apa gambar tadi, memang kreatif.

    ReplyDelete
  18. hehehe...kreatif, tak terfikir pun sebelum nie...lepas nie boleh buatlah kat anak2 + anak saudara....ehhhh!! cukup ker jadi bulatan tu...

    ReplyDelete
  19. sonok jadi kekanak nie. riang je dunia tanpa ada masalah

    ReplyDelete
  20. betul tu atiey, zaman kanak kanak memang awesome. buat le apa pun happy je rasa. maklumlah tak de commitment . hahahaha

    ReplyDelete
  21. dunia kanak penuh dengan imaginasi..happy sokmo jew aternyer hehe :D

    ReplyDelete
  22. Rasa mcm dah komen semalam....
    cantik jadinya kan Atie ....okje igt periuk kera tadi hehe

    ReplyDelete
  23. Cantik...kretif jugak kan kak atie...

    ReplyDelete
  24. sangat kreatif dan unik,,oh rindu nk ke zaman kanak2 balik

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..