Friday, 28 February 2014

Opis Contoh.. Konon! :)

AssaLamualaikum
Ingat lagi tak entry ku tentang 5S. Dah lama berlalu sebenarnya. Hari ini plak berdebar-debar! Haha. konon jak lah ya. Sebab kan petang ni pihak ESCOM nak datang melawat office kami ni. Sebab opis kami menjadi salah satu tempat untuk mereka jadikan contoh dalam 5S. So, apalagi kami semua kelam-kabut lah dari pagi nak menyambut kedatangan mereka. Rasa kekok plak bila ada orang nak datang melawat opis kami. Kira menerima tetamu lah. Apapun moga mereka berpuas hati dengan keadaan opis kami yang kadang maintain kadang tidak kekemasannya. Haha!
WasSaLam^_^

22 comments:

  1. gud luck atie..lepas check aritu kemas lagi ke opisnya??

    ReplyDelete
  2. DCA xleh ade 5S..file x penah simpan dlm bilik file...serabot milo klu tgk meja officer sini...mana x nya, pilot & controller mana reti kemas..hahaha..

    ReplyDelete
  3. Assalam..salam ziarah..

    opis kitorg kat Putrajaya ni rasanya dah nak start 5S b alik tgh tahun ni utk renew "lesen" thn2 lepas...masa ni ler setat pening balikkk...rasa dah nak muntah jadik fasilitator nih..sbb kene buat sorang222 :'(

    ReplyDelete
  4. sy x leh kemas meja kerja..nanti adalah barang yg hilang x tau mana letak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hiii PB....nak tumpang komen :p
      lebih kurang sama je dgn saya..meja tak boleh kemas sangat.salu lupa letak mana hahaha

      Delete
  5. Dah tgk office tu kak dalalm entry sblm nie. cantik jg. siap hias2 lg.. :)

    ReplyDelete
  6. harap2 opis atie..menjadi opis contoh untuk 5s ..good luck atie :)

    ReplyDelete
  7. wahhh tahniah, tak sia2 usaha u guys that day kan.

    ReplyDelete
  8. selamat berkemas , selamat menyambut tetamu ...

    ReplyDelete
  9. syabas..opis contoh lagi..selamat melayan tetamu dengan baik.hehe

    ReplyDelete
  10. wowwww....escom datang buat lawatan..best nya...

    ReplyDelete
  11. Klu auditor dtg pun dah berpeluh inikan pula yg begini.hehege

    ReplyDelete
  12. gudluck kak,,besnye opis jd contoh hehhe

    ReplyDelete
  13. Atie,post la foto meja kitak iya..mek nak nangga..hihi

    ReplyDelete
  14. wahhhhh tahniah kak. bukan senang nak maintain S yang terakhir tue. "Selalu Amal"

    ReplyDelete
  15. Ada tetamu rupanya....haruslah berlakon tu Atie hehe....kang fail pulak....baik baik jadi contoh dah kena tarik balik pulak

    ReplyDelete
  16. wahhh mesti cantik & kemas ofis akak..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..