Thursday, 20 February 2014

Happy Birthday My Dear Irshad 4..

AssaLamualaikum
Selamat Hari Lahir sayang Ibu Muhammad Irshad Rifae. Cerita 18/02/2014 sebenarnya. Saja nak abadikan disini sebagai kenang-kenangan buatnya bila besar nanti walaupun sedikit terlewat. Sorry sayang, Ibu tak sihat. Memang tak bermaya. Huhu! Kami takdelah buat sambutan besar-besaran, kek pun nenek yang taja. Kebetulan nenek & MakCu dia datang, so depa belikan kek siap-siap. Abg Pa'e pilih sendiri tau. Kali ni dia pilih perisa Cappuccino.
Semangat tiup lilin & potong kek
Suapan kasih seorang Ibu yang tengah demam:(
Sempat peace lagi!
Genap 4 tahun dah Budak Tumpis ni. Bujangan Ibu. Harta Ibu & Babah dunia akhirat. Moga membesar jadi anak soleh, beriman, bijak & berbakti pada agama, bangsa serta negara. Ibu bersyukur dapat melahirkan awak, yang mengubah hidup dan menjadikan ibu insan yang lebih baik. 
Ibu & Babah LOVE you till end our life. 
*Mood : Touching*
WasSaLaM^_^

32 comments:

  1. Selamat hari lahir Pa`e... moga menjadi anak yg soleh dn berjaya dunia akhirat ye sayang :)

    ReplyDelete
  2. heppy besday pa'e..moga jadi anak yang berjaya dunia akhirat..ameen

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir Pa'e... semoga menjadi anak yg soleh & syg Allah serta family...

    ReplyDelete
  4. happy bsday pa'e.... aunty doakn moga pa'e dipanjangkn umur...... dan smoga pa'e membesar jd anak yg soleh dn terbaik buat ibu dan ayah... :)

    ReplyDelete
  5. Amiin, utk ayat yg akhir tu.
    Selamat hari lahir utk hero atie tu dan moga cepat smboh utk ibunya

    ReplyDelete
  6. amin..semoga doa ibu pa'e di makbulkan oleh NYA..
    happy besday pa'e..Hopefully Allah huh long and healthy life..

    ReplyDelete
  7. hepi besday pa'e..moga berjaya dunia akhirah ..inshaallah. pa'e nie bz dlm 4 bln ngan aidan tp tahun l ain2 dah..heheh...sisn ibu..moga cepat sehat yer..

    ReplyDelete
  8. happy besday Pae, moga jadi anak yang soleh ya Pae...
    muahh....

    ReplyDelete
  9. Happy birthday Pa'e sayang..
    Suka betul dia kan Atie bila dapat diraikan begini..

    ReplyDelete
  10. happy bday abg pae!semoga membesar jadi anak yg soleh..amin!nak sikit kek tuuuu..heee

    ReplyDelete
  11. happy b'day Pa'e. jadi anak yang solehah.. see.. ibu kamu dah doa bagai. Moga Allah makbulkan doa atiey tu yer..

    ReplyDelete
  12. selamat hari lahir sayang.. moga jd anak terbaik dunia & akhirat yer

    ReplyDelete
  13. happy bday Pae..cian mamanya dah sihat ke?..

    ReplyDelete
  14. Besday Pae sama ngan adik Yana dan Yani la...happy birthday sayang..jadi anak yang menggembirakan ibu n ayah ya ^_^

    ReplyDelete
  15. happy berlated birthday abg pa'e!!!
    2 days b4 my dad :)
    smoga jadi anak yg soleh buat ibu & babah ye.. and membesar menjadi insan yg berguna..

    ReplyDelete
  16. Happy born day Muhammad Irshad Rifae. Smoga membesar sebagai anak yg soleh.

    ReplyDelete
  17. hepi besday paie....semoga menjadi anak yg soleh...mmuahhss dari putrajaya..

    ReplyDelete
  18. salam atie ....dah 4y irshad...moga menjadi anak yg soleh dunia akhirat ya nak...:)

    ReplyDelete
  19. hepi besday pa'e..!!..moga jd anak soleh cemerlang dunia akhirat.,...

    ReplyDelete
  20. happy besday pa’e. ciksu doakan smga pae sentiasa diberkati & membesar sbgai anak soleh.aamiin

    ReplyDelete
  21. Happy belated birthday Abang Pa'e.. makin besar dan makin handsome, moga jadi anak soleh yer and may Allah bless u, dunia akhirat.

    ReplyDelete
  22. happy birthdap pa'e walaupon dah wish kat fb...nak wish sekali lagi...hihihih
    semoga jadi anak yang soleh dan berjaya dunia akhirat..

    ReplyDelete
  23. happry belated birthday pa'e...moga jadi anak yg soleh...n moga ibu Pa'e pun sihat semula...

    ReplyDelete
  24. 4 Tahun sudha..Happy Birthday Pa'e..semoga menajdi anak yang soleh bijak dunia akhirat ya sayang..Ibu..cepat sembuh ye..nanti boleh bawak Pa'e pg jalan-jalan..hehee

    ReplyDelete
  25. happy belated birthday abang pa'e.. dah besar dia..

    ReplyDelete
  26. Happy belated birthday, Pa'e... Semogamenjadi anak yang soleh, bijak & berbakti pada ibu bapa... :)

    ReplyDelete
  27. Hepy belated bezday Pa'e...Auntie pun terlambat wish...sowi...Atie demam ke? Demam biasa ke demam berisi tu?

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..