Monday, 17 February 2014

Random Picture Pa'e 9

AssaLamualaikum
Mood nak tempek muka budak tumpis lagi. Sabar jak lah layan mood Ibu ni. 
Jangan bosan plak yo. Saja nak abadikan di blog tak seberapa ni. 
Kot-kot lah dia bujang nanti mau juga dia nengok muka dia kat sini. 
Inilah muka budak yang dah nak masuk 4 tahun. Hehe! 
Suka lah dapat pow pakciknya beli patung Ultraman.
Gaya belajar. Bila babahnya jadi cikgu
Baba potong rambut Pa'e. Habis bedak sapu satu badan. Haha!

Makin cerdik sekarang. Bila diajar senang ingat. Tapi ikut mood lah bila kita ajak tengok buku. Pandai juga buat alasan. Macam-macam. Sifat penakut tu makin hilang. Dah tak macam dulu. Pergi tandas sendiri tak kira malam. Siap cakap " abg Pa'e lelaki, mana boleh takut, kan Ibu??
Erm! yalah tu. Kekadang nampak lipas pun lari. Haha!
WasSaLam^_^

35 comments:

  1. salam kak Atie, slmt pagi.hehe..lama x jenguk ^___^..pa'e dah 4 tahun..,makin besar dia yer..nanti jadi bujangan suru dia baca blog akk ni..msti malu2 dia tuh :P

    ReplyDelete
  2. wahhh tertib nyer Pa'e belajar... baguih nyer...

    ReplyDelete
  3. bila besday pa'e ni atie?,...abang besar mestila macho2 kan pa'e..hihi

    ReplyDelete
  4. makin bijak anak mama...
    muka nampak cam dah sekolah..
    bijak nampaknyer...

    ReplyDelete
  5. Pae dah besar ye...dh semakin pandai dh dia...haha...cpt2 besar pae nk tgk dia bujang plak...hihi

    ReplyDelete
  6. nnt da besar msti malu2 kucen tgk gamba sndiri mase kecik.hihi

    ReplyDelete
  7. makin besar makin cerdik la atie..tahun depan nak sekolah dah ni..hehehee

    ReplyDelete
  8. Budak lelaki memang ikut mood belajar Atie.... sama ajer dgn anak akak nabil tu... tapi sejak sekolah ni makin rajin, bila balik sekolah terus buat homework...

    Pa`e belajar rajin-rajin ye :)

    ReplyDelete
  9. wahhh..
    bijak pa'e
    tk takot dh ye
    good boy

    ReplyDelete
  10. hehehe part gunting rambut tu KA Plg suka !

    ReplyDelete
  11. the best moments adik pa'e lah ni..
    semoga adik pa'e menjadi anak kebanggaan ibu dan baba okay ! :)

    ReplyDelete
  12. gunting rambut kah tu atau mandi bedak atiey....hehe
    samalah dgn dorg shumi ngan shamzi penakut lipas...huhu

    ReplyDelete
  13. Semakin besar semakinlah cerdik Atie..

    ReplyDelete
  14. Dah start belajar dah pa'e. Semoga jadi budak yang bijak yer Pa'e...

    ReplyDelete
  15. Hehe..budak bijak ni makin comel..suka tengok keletah dia walaupun hanya tengok gambar..heheee

    ReplyDelete
  16. x lama lg besar dah Pa'e nie kak....

    ReplyDelete
  17. alamak.. tengok dak Pa'e guntingrambut.. teringat dak Adik yang belum gunting rambut..

    ReplyDelete
  18. budak2 sekarang rasa macam cepat betul membesar kan....

    ReplyDelete
  19. OK LAH TU LETAK GAMBAU ANAK.. KALAU TAK GAMBAU SAPE LAGI KAN..

    ReplyDelete
  20. Gaya belajar tangan tu macam cakap "jap jap Pa'e tau ni" hehehe. Takpa lari nampak lipas, nnt JJ tolong pijakkan.

    ReplyDelete
  21. Bujang sudah c pa'e kan kak atie..nda lama skolah sudah dia...
    bila lah ada adik c pa'e ne..hihih

    ReplyDelete
  22. dah semakin bijak pa'e yer . biasa ler bebudak nampak lipas lari ... heeee

    ReplyDelete
  23. tak terasakan Atiey..tahun depan dah nak sekolah dah Pa'e..cepat jer masa berlalu...

    ReplyDelete
  24. Jap je tgk anak mbesarkan.. Kadang2 rasa terkilan kalau kita kurang luangkan masa dgn mereka.hargai setiap saat bersama

    ReplyDelete
  25. suka tengok pa'e belajar ngan penuh minat gitu..at least dptlah bersama2 babahnya kan..
    abg pa'e pergi toilet sorang2 yer..abg aidan jgn hraplah dia kalau nak pergi...uhuhu

    ReplyDelete
  26. Dah anak sendiri...haruslah itu je yg ditempekkan Atie hehe....OKje OK jer

    ReplyDelete
  27. Salam rabu atie
    Seronok melayan tngh budak2 ni. Rase trhibur kita.

    ReplyDelete
  28. Pae, banyaknya patung ultraman...meh aunty linda sket, nak kasik Asiff..hahahaha

    ReplyDelete
  29. dah 4 tahun dia... lagi hensem adalah..

    berbedak sakan bila potong rambut tu. hehehehe

    ReplyDelete
  30. makin besar dah abang. moga jadi anak soleh yg membahagiakan ibu babah

    ReplyDelete
  31. pa'e ni mmg dah macam abang2 dah ni.. comel je dia jawab camtu.. :)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..