Wednesday, 5 February 2014

Pa'e Dapat Angpow... Lai..Lai...

AssaLamualaikum
Rezeki budak tumpis. Sempena Tahun Baru Cina ni dapat makan Limau dengan puas. 
Pastu dapat angpow plak dari kawan sepejabat. 
Angpow yang pertama dan terakhir kot tahun ini. hehe!
Siap sampul gambar Kuda :
Terima kasih pada Mr David. Tahun depan bagi lagi ya. Haha!
WasSaLam^_^

25 comments:

  1. hai AH KAK!! Nama version cino..
    bajet CNY, trus tuka nama.. hahahha...
    whoooaaa.. best lerrr abg pa'e dpt ang pow.. meh bg aunty sket.. sharing is caring, ingat tuhh.. ekekekke

    ReplyDelete
  2. wah...untunglah dpt ang pow. mamanya tak dapat ker?

    ReplyDelete
  3. angpau lai la..... tapi tak lai pun... seronoknya dapat angpau kan...

    ReplyDelete
  4. dpt duit raya budak tumpis ye
    alhamdulillah..

    ReplyDelete
  5. Anak akk pun dapat. Ry cina neighbour bg ry pose pun neughbour yg sama bg gak. Murah rezeki anak anak

    ReplyDelete
  6. Rezeki Pa'e tu Atie? Berapa RM? Bizi bodi sungguh auntie ni Pa'e hehe

    ReplyDelete
  7. best nya si pa'e....
    lepas ne dapat tambah koleksi oltreman lah...hihiih

    ReplyDelete
  8. Uuntung la Pa'e.. Berapa dalam sampul tu kak? Hehe :)

    ReplyDelete
  9. Tengok sampul angpow tu je pun buat pa'e happy..gambar kuda lagi

    ReplyDelete
  10. orang tua dpt angpau pun seronok...inikan budak2, hihi.
    terima kasih sbb sudi jengok cintamaniszlite dan bersahabat ngan akak.. :)

    ReplyDelete
  11. salam atie ..
    pa'e tk minta2 beli mainan utk dia ke !!

    ReplyDelete
  12. Wahhh..hihihi min tak de rezeki time tahun baru cina ni XD

    ReplyDelete
  13. Wah. .. Bestnya.. Nk jga.. Hehe

    ReplyDelete
  14. salam atie..
    bestnya pa'e dapat angpow..tak nak share ngan auntie ke??hehe

    ReplyDelete
  15. tahun nie tak meriah dapat limau mcm tahun2 sebelumnya

    ReplyDelete
  16. wah sonoknya bg pa'e dpt angpoow..kurang2 pun rm10 tuh chinese biasa bg..bleh wat beli toys kat pa'e.utromen lg ke..heheh

    ReplyDelete
  17. Rezeki Pa'e dapat angpow... tapi kan tahun ni macam tak meriah sgt CNY... kebanyakan supplier2 yg chinese dtg opis nrl kata mmg thn ni kurang sikit...

    ReplyDelete
  18. dah lama x dapat angpau...rezeki pa'e

    ReplyDelete
  19. wah..rezeki dpt angpau..niesa tahun ni je xdpt angpau..nanti nk RQ kat boss la..hehehe

    ReplyDelete
  20. samalah jugak..aida pon dapat angpow satu dari Boss..hehehe..seronok jugak sesekali dapat ang pow ni..hehee

    ReplyDelete
  21. bestnya pae.. tahun ni xdpt ang pau sbb dah benti keja.. kikiki..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..